Hjem / Bliv klar til sommer /

Bliv klar til sommer

Sommeren starter nu – hvis du altså har en kompositterrasse

Vi kender det nok alle sammen: Snart skifter vi til sommertid, havemøblerne skal stilles ud, det er tid til at nyde alt det grønne, der spirer frem overalt – desværre er det ofte råd og alger på terrassen, der stjæler billedet. Men sådan behøver det ikke være, hvis man har en kompositterrasse.

Efter en lang, våd og kold vinter trænger den gamle træterrasse typisk til en ordentlig gennemgang. Råd og alger ligger som et indgroet fugtigt tæppe. Alle overflader skal derfor både renses og oliebehandles ligesom flere rådne brædder skal skiftes før den igen er klar til brug. En terrasse bygget af vedligeholdelsesfrit og slidstærkt komposittræ skal blot vaskes med sæbevand – så er det så god som ny!

Slut med råd og svamp

“Jeg vil påstå, at komposittræ er som skabt til det danske vejr,“ siger Jonas Dahl, der er indehaver af Kompositterrasse.dk og specialist i komposittræ. “Det er slut med at skulle bekymre sig om råd og svamp, og der er ingen grund til at tænke på at skulle give olie eller træbeskyttelse hvert eller hvert andet år. En kompositterrasse giver simpelthen plads til flere hyggetimer i haven.“

Lige til at gå til

“Komposit er nem at arbejde med. Mange vælger selv at anlægge deres terrasse, men hos Kompositterrasse.dk hjælper vi gerne med alt lige fra opmåling, beregning og videre til selve udførelsen af terrassen.“ siger Jonas Dahl, der har en fortid som tømrer og fortsætter:

“Komposit kan også benyttes andre steder end til terrassen. Vores kompositfliser er velegnede til altaner og fortelte , og så har vi et stort sortiment af komposit til hegn.“

Fordele ved en kompositterrasse:

  • Vedligeholdelsesfri
  • Slidstærk
  • Forbliver smuk år efter år
  • Har samme udtryk som en terrasse af træ
  • Konkurrencedygtig på pris
  • Nem at anlægge

Lavet af bambus og plast

Komposittræ er en slidstærkt kvalitetsprodukt, der er lavet af 60% SCF-certificeret bambustræ og plast. Det giver et smukt og stærkt produkt, der er vedligeholdelsesfrit og som holder sig smukt år efter år.

Alle kompositprodukter hos Kompositterrasse.dk er CE-mærkede. Det giver sikkerhed for, at produktionen er forgået under ordentlige forhold.

Hent yderligere information

Kompositterrassse.dk er specialister i komposittræ! På hjemmesiden kan du i se det store udvalg, der er indenfor kompositbrædder (link til /kompositbraedder). Her kan du også hente tips, inspiration og monteringsvejledninger – og du kan bestille kompositprodukterne direkte i webshoppen (link til /webshop).