komposit erhverv

Kompositterrasse.dk henvender sig også til Erhvervsmarkedet

Kompositterrasse.dk har været på markedet de seneste 10 år og udemærker sig ved at have landets største udvalg af kompositbrædder, kompositdele og tilbehør. Det benyttes især til terrasser, hegn, altaner, facadebeklædning mv. Kunderne har i mange år været Gør-Del-Selv-folket, som har haft fokus på udvalg, god kvalitet, det flotte garanti-program og det store udvalg indenfor design, overflader og farver. Og netop det store udvalg, garanti-programmet og komposittræets åbenlyse fordele med hensyn til holdbarhed og langt mindre vedligeholdelse har åbnet op for et stort komposit erhvervsmarked. Kompositterrasse.dk får mange henvendelser fra arkitektfirmaer, byggefirmaer, håndværksmestrer og håndværkere, som ønsker at høre mere om vores produkter og målrettede erhvervsprogram.

Kompositterrasse.dk har en målsætning om at være den bedste samarbejdspartner indenfor komposittræ. Derfor har vi stort fokus på komposit erhverv. Vi har specialiseret os indenfor komposittræ og sælger ikke andet. Det skulle da lige være vores service, men den er en del af vores DNA og gennemsyre alt hvad vi laver.

Vores erhvervsprogram
Kompositterrasse.dk samarbejder med og leverer til professionelle over hele landet. Vi tilbyder gode, fleksible produktløsninger og prisaftaler til komposit erhverv i forhold til den enkelte virksomheds behov. Vores erhvervsprogram indeholder blandt andet:

  • Markedets største udvalg
  • Konkurrencedygtige priser
  • Rådgivning og Service
  • Højt kvalitetsniveau og 5 Års Garanti
  • Levering- og pris-aftaler
  • Specialløsninger

Står du med et nyt skitseprojekt eller entreprise?

Specialløsninger for komposit erhverv
Hos Kompositterrasse.dk ved vi, at alle nye projekter byder på nye udfordringer. Derfor er der også mange muligheder for at tilpasse vores kompositløsninger til netop det behov i måtte have. Vi er åbne overfor alle typer forespørgsler også dine ønsker og ambitioner, så lad os endelig høre fra dig. Måske går du med nogle overvejelser, arbejder på et nyt skitseprojekt eller måske står du overfor nogle udfordringer med en entreprise? Ja, eller måske har du brug for nogen ideer, som du gerne vil drøfte med os, så kontakt os endelig. Vi spiller gerne ind med rådgivning, faglige inputs, ideer eller alternative løsningsmodeller.

Erhvervsbyggeri med Komposittræ

Som nævnt er store dele af erhvervsbyggeriet begyndt at bruge komposittræ som byggemateriale og elementer i større byggerier. Det er især ved store terrasseflader, altaner, facader, hegn o.lign, hvor man ser de store fordele. De primære fordele omfatter blandt andet den lette vægt, der betyder mindre og færre understøttende strukturer. En anden og væsentlig fordel er den lange holdbarhed. Komposittræ er nemlig modstandsdygtigt mod råd og korrosion. Det betyder at det er minimalt, hvad det kræver af ressourcer på vedligehold af f.eks. en facadebeklædning af kompositbrædder. Holdbarheden på produktet er nærmest livslang.

Nogle arkitekter, byggefirmaer, håndværksmestrer, typehusfirmaer og endda offentlige bygherre ser også fordele ved muligheden for selv at designe nye overflader, komplekse former og konstruktioner. Komposit erhverv giver en større frihed og mulighed for at vælge en specialløsning med høj grad af holdbarhed og et mindre fokus af tilgængelighed når der skal vedligeholdes.

Kompositterrasse.dk anbefaler for eksempel beklædningsbrædder til carporte og større facader ligesom vi leverer terrassebrædder til altaner, promenader og udearealer. Vi anbefaler derudover også at anvende kompositlister til håndlister, overdækning og solafskærmning. Indendørs er komposittræ også oplagt ved for eksempel badeværelser eller omklædningsrum, hvor der er et fugtigt miljø.

Når man benytter træ til terrasser, altaner, facader og større beklædningsflader skal vi have for øje at det kræver forebyggende behandling, vedligeholdelse, tilgængelighed ligesom det stiller krav til det æstetiske udtryk. Det er områder, som for eksempel boligforeninger, institutioner og virksomheder bruger både mange ressourcer på.

Miljøvenligt og praktisk

I modsætning til for eksempel trykimprægneret træ er kompositbrædder en meget miljøvenlig løsning. Kompositterrasse.dk har fokus på miljøet og derfor er vores komposittræ baseret på den helt rette konsistens af træ, lim og genanvendeligt plast. Det gør det særdeles holdbart og nedsætter antallet af strøer, skruer og de mandetimer, der skal bruges i forbindelse med monteringen. Komposit erhverv er altså en prisbillig løsning både i forhold til materialet og den arbejdstid der skal påregnes. – Alle vores produkter er kvalitetssikret og leveres med 5 års garanti.

Udviklingen indenfor komposittræ foregår løbende, hvilket Kompositterrasse.dk i høj grad bidrager til. Vi følger med på alle fronter og udfordrer hele tiden standarderne. Det betyder at vi hele tiden er opdateret på hvad vi kan tilbyde af specialløsninger og måder vi kan møde vores kunders behov på.

Kontakt os i dag og hør nærmere om fordele ved erhvervsbyggeri med komposit!

Udregn Erhvervstilbud 

På vores hjemmeside Kompositterrasse.dk er det muligt at udregne et tilbud, så du kan arbejde med et overordnet prisniveau. Vi har nemlig udviklet en prisudregner, der tager udgangspunkt i alt det, man har brug for ved opsætning af nyt hegn eller anlæggelse af en ny terrasse i vores komposittræ. Prøv beregneren her og udregn et erhvervstilbud!

Inden du går i gang med beregneren, skal du have styr på følgende elementer:

  • Størrelse og omfang
  • Clips og skruer
  • Strøer
  • Afslutninger og sider

Det kan du læse nærmere om på kompositterrasse.dk

Prøv beregneren her!

Har du flere spørgsmål så kontakt os her!