Erhvervstilbud

Udregn et tilbud på få minutter

Kompositterrasse.dk tilbyder et effektivt og enkelt værktøj til hurtig udregning af både almindelige tilbud og erhvervstilbud direkte fra hjemmesiden. På den måde kan du hurtigt komme videre med planlægning og budgettering og få en idé om, hvad det koster at anlægge en terrasse af komposittræ.

Før et projekt kan blive til noget, skal der laves budgetter. For en bygherre, arkitekt, privatperson eller anden aktør bag byggeriet, kan det være et stort arbejde at sidde med mange forskellige leverandører og muligheder. På Kompositterrasse.dk er det muligt at udregne et erhvervstilbud, så du har en cirkapris at gå videre med, uden at du selv behøver have styr på alle de enkelte dele, der skal til. Kompositterrasse.dk har nemlig lavet en simpel udregner, der tager udgangspunkt i alt det, der er brug for ved anlæggelse af for eksempel en ny terrasse af komposit. Herudover kan du selvfølgelig altid tage direkte kontakt til kompositterrasse.dk for at få hjælp til udregning, yderligere spørgsmål eller et mere detaljeret tilbud eller en fast pris.

Det er selvfølgelig altid godt at vide, hvordan udregningerne er lavet. Inden du går i gang med beregneren og får et erhvervstilbud, skal du have styr på følgende elementer:

 

Størrelse
Det er vigtigt, at du inden du begynder at udregne dit erhvervstilbud, har gjort dig klart, hvor stor terrassen skal være? Hvor mange mennesker skal bruge terrassen, og hvordan skal den bruges generelt? Er der tale om flere små terrasser eller én stor?

Der er mange ting at overveje, når det kommer til størrelse og med Kompositterrasse.dk’s terrassebrædder er det muligt at vælge forskellige mønstre eller forskellige måder at lægge brædderne på. Der kan også være forskel på, om brædderne skal ligge på den lange eller korte led.

Hvis du tilpasser terrassens størrelse med kompositbræddernes faste længder, undgår du unødvendigt spild og unødige samlinger.

Eksempel:
Hvis din terrasse for eksempel er 5.000 x 10.000 millimeter, og brædderne skal ligge på den korte led, tager du 10.000 millimeter og dividerer det med 150 + clips. Så får du det antal brædder, der skal bruges. Plus et til to styks ekstra. Hvis du har en vinklet terrasse, regner du det blot som flere separate felter.

 

Clips
Hvor mange clips du skal bruge, regnes efter antallet af kvadratmeter. Der bruges 18 styk clips på en kvadratmeter, når du bruger brædder, der er 25 millimeter bredde og 21 clips per kvadratmeter, når brædderne er 21 millimeter.

Du kan selv være med til at vælge, hvilken afstand dine clips skal give mellem brædderne. Her kan det både være et æstetisk eller praktisk formål. Vi har clips, der giver 3 millimeter luft, 5 millimeter luft eller 7 millimeter luft. Hvis du bruger rustfri stålclips, som er 3 eller 5 millimeter som standard, vil afstanden være lille, og derved er det begrænset, hvor meget disse er synlige, selvom de er blanke. Men ved 7 millimeter i afstand er plastikclipsen synlig.

Du skal samtidig være opmærksom på, at der er to forskellige typer clips – både normale clips og startclips. Du skal desuden bruge lige så mange skruer som du skal bruge clips. Skruerne kan du få i æsker med 200 styk i hver.

 

Strøer
Fundamentet og skelettet under brædderne er selvfølgelig lige så vigtigt som selve terrassen. Derfor skal du selvfølgelig også regne på, hvor mange strøer du skal bruge. Alle strøer er selvfølgelig også af komposittræ og tager derfor ikke skade af at ligge direkte på fugtige overflader.

Først og fremmest skal du have for øje, hvilken højde du har at gøre med. Er der for eksempel en dør, der skal kunne åbnes, skal du regne det med, så du ikke lige pludselig står med en alt for høj terrasse.

Ved et krydsskelet regnes 3,5 meter skellet per kvadratmeter ved et bræt på 25 millimeter og 4,5 meter skellet per kvadratmeter ved et bræt på 21 millimeter.

Hvis du kun behøver et enkelt lag strøer, skal du regne med 3 meter per kvadratmeter ved 25 millimeter brædder og 4 meter ved et bræt på 21 millimeter. På den måde har du nok brædder til også at lave rammen rundt om terrassen.

 

Afslutninger og sider
Hvilken afslutning og hvilke sider du skal have, kommer helt an på, hvilken udformning af terrasse du har. Hvis du har en terrasse i samme niveau som omgivelserne, er der i princippet slet ikke behov for dækbrædder eller hjørnelister.

Hvis du kun skal have inddækket en lille kant på 0-55 millimeter, der skal dækkes ind, så man ikke kan se ind i hulrummet eller langs med noten, anbefaler Kompositterrasse.dk at bruge hjørnelister til formålet. Hvis du vælger at dække hele siden af med beklædningsbrædder, kan der med fordel bruges hjørneliste som afslutning. Hvis du skal lave trapper, kasser eller bænke, er det også løsningen.

Du kan med fordel bruge dækbrædder, hvis terrassen er hævet 55 til 400 millimeter over terrænet. På den måde skjuler du også skelettet nedenunder og får et mere fuldendt udtryk af terrassen.

Beklædningsbrædder skal du først bruge, hvis terrassen er 130 til 2.000 millimeter over terrænet. Derved lukker du helt af, så der heller ikke kan komme vand ind. Det er de samme brædder, som du kan bruge til facadebeklædning, og du kan med fordel vælge facadebeklædning og beklædningsbrædder samt terrasse i samme farve for et stilrent og enkelt udtryk.

 

Erhvervstilbud på alt

Beregneren kan regne alle tallene ud for dig, men det er klart, at der er tale om en standardløsning, og derfor kan det være godt efterfølgende at kontakte Kompositterrasse.dk for en mere dybdegående beregning.

Kompositterrasse.dk står altid klar med råd og vejledning til beregneren og udregner også gerne et tilbud baseret fuldstændigt på behovet til det enkelte projekt.