Billige terrassebrædder

Billige terrassebrædder – Byg din nye terrasse til en fornuftig pris

Når det kommer til at skabe en smuk og holdbar terrasse, behøver det ikke at koste en formue. Hos Kompositterrasse tilbyder vi et bredt udvalg af billige terrassebrædder, der kombinerer kvalitet og overkommelige priser. Se hele vores store udvalg af komposit terrassebrædder og udforsk vores terrasse inspiration.

 

Typer af terrassebrædder

Alt efter valg af størrelse, træsort og kvalitet svinger prisen på terrassebrædder. Hvis du gerne vil skabe en terrasse med billige terrassebrædder, kan du med fordel kigge på trykimprægneret træ, som er fyrtræ. Prisen på trykimprægneret træ ligger på cirka 150-300 kroner pr. kvadratmeter terrassegulv. Træsorterne i den højere prisklasse er teak, jatoba, ipé, camaru, eg, lærk og komposit. Selvom du vælger at benytte dig af trykimprægneret træ til din terrasse, vil du stadig få en smuk og holdbar terrasse. Læs vores uddybende guide om forskellige typer af træ til terrassen.

 

Komposit terrassebrædder

Komposit ligner ægte træ og er en sammensætning af materialer, som både er stærkere og lettere end konventionelle materialer. Komposit består af 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel og dette sikrer, at materialet er skridsikkert og ikke rådner. Indholdet af plastik er årsag til, at kompositprodukter kan holde til det danske vejr, men mange ved ikke at plastikken i komposit også er miljøvenligt. Ønsker du en terrasse, som ikke skal vedligeholdes i samme omfang som en træterrasse, er komposit det perfekte valg til din nye terrasse. Hos Kompositterrasse kan du få komposittræ til både din terrasse, dit hegn, din altan og til beklædning.

 

Hvad er fordelene ved komposittræ?

  • Komposittræ er stort set vedligeholdelsesfrit.
  • Modstandsdygtigt over for termitter og andre træ spisende insekter.
  • Levetid på omkring 20-25 år, hvilket er langt mere end almindeligt træ.
  • Med kompositbrædder undgår du at splinter i fødderne.
  • Kompositbrædder skal ikke efterbehandles.
  • Miljøvenlige og fri for gift – modsat trykimprægnerede brædder.

 

Vedligeholdelsen afspejler prisen

Hvis du vælger den rigtige type terrassebrædder, kan vedligeholdelsen også afspejle sig i prisen. Vores komposit terrassebrædder kræver minimal vedligeholdelse og derfor vil der også være penge at spare her. Dette skyldes at komposit stort set er vedligeholdelsesfrit. Hvorimod hvis du vælger ægte træ til din terrasse som skal males, slibes og gives olie for at bibeholde sit flotte udtryk og som vil koste dig ekstra penge. Dog bør kompositbrædder rengøres 1-2 gange om året for at holde støv, snavs og alger væk.

Læs vores uddybende guide omkring hvordan du vedligeholder og plejer din terrasse.

 

Beregn prisen på din terrasse

Leder du efter terrassebrædder billigt? Vi vil gerne sikre os at du finder den type terrassebrædder, som passer til dit budget. Derfor kan du med vores beregner finde terrassebrædder billigt. Med vores beregner kan du sammensætte og visualisere hvordan din kommende terrasse skal se ud. Ud fra de valgte materialer og mål vil beregneren generere en 3d model, et overblik over de valgte materialer og en samlet pris. Med vores beregner kan du altså være sikker på, at finde billige terrassebrædder til din nye terrasse.

 

Find terrassebrædder billigt

Du kan være heldig at finde dine ønskede terrassebrædder billigt på vores outlet. Vi opdaterer løbende med nye og spændende tilbud på billige terrassebrædder. Du kan også finde andre spændende ting til din nye terrasse på vores outlet.

 

God kundeservice er vores prioritet

Hvis du har brug for vejledning til billige terrassebrædder, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vores medarbejdere har erfaringen til at rådgive og hjælpe dig med at finde terrassebrædder billigt, så du får den optimale løsning. Vores telefon er åbent mandag til torsdag 08-16 og fredag 08-15.