Komposit hegn pris

Komposit hegn: Pris og holdbarhed

Har du netop besluttet dig for at købe et komposit hegn? Og ved du lige præcis hvilket hegn du gerne vil have men mangler bare en pris? Eller går du stadig og overvejer, om du vil købe et hegn? Så kan du læse artiklen “Hvilket komposithegn skal jeg vælge?“. Uanset hvor i processen du er, kan det være rart at have kendskab til den endelige pris for et komposit hegn. Eller i det mindste have kendskab til pris pr. meter for et komposit hegn.

Der er forskellige måder at udregne priser for komposit hegn. Først og fremmest hjælper vi hos Kompositterrasse dig altid gerne med at udregne diverse priser og udregne tilbud for dig. Du kan enten skrive til os, hvor vi altid svarer inden for 24 timer i hverdage. Ellers kan du ringe til os, og så sætter vi gang i en udregning. Du skal blot kende til hvilken type komposithegn, du vil have, hvilke stolper du vil bruge, og hvor langt hegnet skal være. Men det kan vi også hjælpe dig med. Vi kommer altid med gode råd og idéer og viser dig også gerne rundt, hvis du kommer ud forbi os.

Men hvis du gerne selv vil udregne en prisen, kan du bruge vores 3D beregner. Læs mere om dét samt om hegnets holdbarhed herunder.

 

Pris pr. meter for komposit hegn: Lav en detaljeret udregning

På vores hjemmeside har du mulighed for at bruge vores 3D beregner til blandt andet at få et visuelt overblik over dit hegnsprojekt. Men du kan også bruge beregneren til at udregne endelig pris og pris pr meter for dit komposit hegn.

Når du bruger beregneren er det vigtigt at kende til, hvilken type hegn du gerne vil have, hvilke stopler du vil bruge og hvor langt hegnet skal være. Nøjagtig ligesom hvis vi skal hjælpe dig med at udregne priser for et komposit hegn. Der er nemlig forskellige priser for forskellige typer af komposit hegn. Derfor kan man ikke give dig hverken en endelig pris eller en pris pr meter for komposit hegn, før du kender disse detaljer. Men når først du har styr på disse detaljer, kan du også lave en meget detaljeret udregning. Sort på hvidt får du et tal der viser den endelige pris for dit komposit hegn. Og du kan også udregne pris pr meter for dit komposit hegn.

 

Pris kontra holdbarhed for komposit hegn

Komposit hegn er vedligeholdelsesfrit, hvilket blandt andet vil sige, at du aldrig skal oliere eller male det. Du behøver heller aldrig at skulle bruge træbeskyttende produkter eller være bange for, at der går træspisende insekter i materialet. Komposit er et materiale, der består af en blanding af træ, plastik og bindemidler, som alt i alt sikrer, at det aldrig rådner. Det kan du læse mere om her.

Komposit har en holdbarhed på 20-25 år, hvilket er meget mere end levetiden, hvis du bruger almindeligt træ. Når du både tager holdbarheden og pris med i betragtningen, er der derfor store fordele ved at vælge komposit hegn fremfor et hegn af almindeligt træ.

 

Priser for både komposit hegn og terrasse

Det er ikke kun med komposit hegn, at man kan udregne endelig pris og pris pr meter. Man kan gøre det samme med komposit terrasse. Så hvis du også tænker på at få fat i en terrasse til dit hegn, kan du ligeledes bruge vores 3D beregner. Dette er en 3D terrasse beregner, hvor du skal vælge, hvilke terrassebrædder du vil bruge og størrelsen på terrassen. Herefter får du en detaljeret udregning og endelig pris for din komposit terrasse.

Hvis du er i tvivl om, hvilke hegnsbrædder eller terrassebrædder, du skal vælge, er du velkommen til at ringe til os og få en snak. Vi er til rådighed alle hverdage med hjælp og rådgivning.

Overvejer du selv at montere dit hegn? Så har vi både vejledninger, du kan læse og videoer, du kan se.