Anmeldelser

Kundehistorie: Anmeldelserne har ført mig til et bedre produkt

Vi har fået lov til at lave et lille interview med Benny Bjørnsholm fra Odder angående hans kompositprojekter. For ham har det været en vigtig del af processen, at han lavede et godt stykke forarbejde og læste diverse anmeldelser, inden han besluttede sig for, hvem der skulle være leverandør af sine nye kompositprojekter.

Benny et flot kompositplankeværk med en tilhørende skralde-ø og et hegn ind til naboen i sit privathjem. Derudover har han også et 26 meter langt kompositplankeværk i to meters højde i sit sommerhus. Ved begge projekter har vi hos Kompositterrasse været leverandør.

 

Derfor valgte Benny Kompositterrasse

En del af Bennys forarbejde var at undersøge markedet. “Hvem udbyder egentlig komposit?”, var Bennys første spørgsmål. Dernæst undersøgte han hver af disse udbyderne på Trustpilot. “Hvad var andres oplevelser af de forskellige kompositudbydere?”, var Bennys næste spørgsmål.

”dét produkt som Kompositterrasse udbyder virkede mere tiltalende”

“Jeg gik ind og kiggede på de forskellige kompositudbydere på Trustpilot. Dér kunne jeg læse i forskellige anmeldelser, at nogle udbydere havde problemer med, at deres produkt flækkede. Og så virkede nogle udbydere heller ikke særligt professionelle. Men dét produkt som Kompositterrasse udbyder virkede mere tiltalende. Prismæssigt var produktet endda også i samme leje, som hos de andre udbydere. Og så virkede Kompositterrasse mere professionel, end de andre. Derfor valgte jeg Kompositterrasse”.

 

Gode anmeldelser: Et godt produkt, en anbefalelsesværdig service og en effektiv levering

Da Benny havde besluttet sig for, at vi hos Kompositterrasse skulle være leverandør for sit første projekt, benyttede han sig også af muligheden for at hente gratis vareprøver med hjem.

“Jeg fik en kyndig vejledning i, hvad der var klogest at vælge”

Vareprøverne hjalp ham med beslutningen om, hvilke hegnsbrædder der kunne passe bedst ind hjemme hos ham. I forhold til dén oplevelse lægger Benny vægt på dén service, han oplevede hos Kompositterrasse:

“Jeg kørte ud for at hente vareprøver. Dér blev jeg både vist rundt, og jeg blev fortalt om fordele og ulemper ved de forskellige materialer til forskellige situationer. Jeg fik en kyndig vejligning i, hvad der var klogest at vælge; Hvor langt det skulle være, hvor højt osv. Servicen var helt i top”.

Da vi spørger Benny, om han vil nævne de tre ting ved Kompositterrasse, der falder ham først ind, er svaret meget prompte: “Et godt produkt, en anbefalelsesværdig service og en effektiv levering”.

“God levering der kom til tiden”

Benny fortsætter med at fortælle om sin oplevelse af leveringen: “Leveringen gik præcis, som den skulle. Vognmanden bar hele læsset om i haven. Jeg tænkte bare; “hold da op, der er mange brædder”. Men han bar de mange og hele to meter lange brædder hele vejen om i haven og lagde dem på nogle strøer, som han også havde med. Det var alt i alt en god levering, der kom til tiden”.

 

Det tredje projekt er allerede i støbeskeen

Bennys glæde ved valget af Kompositterrasse som leverandør af sit første kompositprojekt førte til endnu et valg af Kompositterrasse til sit andet kompositprojekt – og det tredje.

“Ved vores første kompositprojekt blev vi overbeviste om, at vores næste kompositprojekt også skulle bestilles gennem Kompositterrasse. Så det gjorde vi. Og den beslutning er vi glade for. Vi har nu også fået sat 26 meters plankeværk op i to meters højde ved sommerhuset”.

“Produktet lever op til dét, jeg læser og hører om”

Benny Bjørnholms tredje kompositprojekt er også bestilt, og han glæder sig at få det leveret:

“Vi skal have 200 kvm terrassegulv”, siger Benny med et kæmpe smil, inden han fortsætter: “Vi bygger nyt sommerhus. Og de 200 kvm terrassegulv lægges rundt om sommerhuset. Selv om sommerhusprojektet først går i gang i 2024, ved jeg allerede, hvilke terrassebrædder jeg skal bruge. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Jeg har jo erfaret, at produktet lever op til dét, jeg læser og hører om, så jeg glæder mig virkelig til det næste projekt”.

Vi afslutter interviewet og spørger Benny, om der er andet, han vil dele her på falderebet. Vi får et storrosende svar tilbage, som antyder, at det for Benny har været altafgørende, at han læste anmeldelser:

“Jeg anbefaler Kompositterrasse til alle, jeg kender. Og det kan godt betale sig at læse anmeldelser online. Ellers havde jeg måske ikke fundet frem til Kompositterrasse. Anmeldelserne har ført mig til et bedre produkt”

Vi siger mange tak til Benny for de pæne ord. Og vi glæder os over, at vi har kunne bidrage til ikke bare én men tre gode oplevelser og spændende kompositprojekter. Du kan også læse om Thors oplevelse hos Kompositterrasse, der fortæller om god service.