Udforsk vores galleri

Prøv vores 3D beregner

Se vores guides eller kontakt os

Bestil vareprøver i dag!

Lige nu får du GRATIS klima levering, hvis du bestiller for 10.000,- kr. eller derover. Tilbuddet gælder t.o.m. 30/6.

Om kompositterrasse

Kompositterrasse.dk er grundlagt af Jonas Dahl i 2012 ud fra et personligt ønske om at skaffe prisbillig og kvalitetskomposit til Danmark.

I dag er Kompositterrasse.dk en af landets førende importører og leverandører af komposittræ.

Vi leverer ikke bare til terrasser, men også til hegn, altaner og andre udendørsarealer, hvor der er behov for vedligeholdelsesfri og slidstærke løsninger.

Kompositterrasse.dk rådgiver og udregner gerne tilbud til dig.

Kunderne siger

Hos Kompositterasse.dk vægter vi vores kunders tilfredshed meget højt, og vi sætter samtidig stor pris på de tilbagemeldinger, som vi får. Det gælder også eventuel utilfredshed eller kritik, da jeres erfaringer og meninger hjælper os med at optimere vores kundeservice og blive endnu bedre.

Vi oplever heldigvis at få en masse positiv feedback på vores produkter og service, hvilket vi sætter stor pris på. Vi har derfor samlet nogle af vores kunders udtagelser med deres oplevelse og erfaring med Kompositterrasse.dk, som vi gerne vil dele med jer.

Udtalelser fra kunder

”Vi valgte at handle med Kompositterasse.dk fordi, at de har en nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt kan gennemskue deres priser og deres vareudvalg. Vi har brugt Jonas Dahl til rådgivning – særligt angående montering og vejledning til vores nye terrasse. Derudover har vi været glade for, at Jonas Dahl altid har været tilgængelig enten over telefon eller mail, så vi altid har kunne få hjælp, og aldrig følt os overladt til os selv.”

Rasmus Birkemose Krahn

Fordelen ved at købe på Kompositterasse.dk er, at du handler med en uddannet tømre og bygningskonstruktør, som har mange års erfaring inden for terrasser.

Jeg kan godt lide, at man ved en kompositterrasse ikke har synlige skruer eller søm, og samtidig har terrassen en lang levetid. Derfor faldt vareudvalget fra Kompositterasse.dk hurtigt i min smag, og jeg var gennem hele forløbet meget tilfreds.

Simon Christensen

Jeg ønskede en vedligeholdelsesfri terrasse, som krævede minimal pleje.

Jeg undersøgte markedet, og valgte til sidst at handle med Kompositterasse.dk fordi jeg synes, at deres produkter er væsentlig pænere, end de andre jeg har set. Derudover ville jeg have en terrasse af god kvalitet, hvilket jeg kunne konkludere, at deres terrasser var.

Jeg synes, at det har været topprofessionelt, at man kunne sparre med Jonas Dahl gennem hele forløbet, hvis man havde brug for hjælp. Det gav mig tryghed i mit køb.