Garanti og kvalitet - de to vigtigste ting for hos Kompositterrasse.dk
 

Garanti og kvalitet

Der findes flere steder, hvor man kan købe komposittræ, men man bør være opmærksom på at der er stor forskel på både pris og kvalitet. Her er det vigtigt at man vurderer sit behov og allierer sig med en leverandør, som kan kan give en kompetent rådgivning. Det produktprogram, som tilbydes hos Kompositterrasse.dk er kvalitetsmæssigt af meget høj standard. Derfor kan vi også tilbyde 5 ÅRS GARANTI på alle vores produkter.

Garanti

Det produktprogram, som tilbydes hos Kompositterrasse.dk er kvalitetsmæssigt af meget høj standard. Derfor kan vi også tilbyde 5 ÅRS GARANTI på alle vores produkter.

Pris og kvalitet

Der findes flere steder, hvor du kan købe komposittræ, men du bør være opmærksom på at der er stor forskel på både pris og kvalitet. Her er det vigtigt at man vurdere sit behov og alliere sig med en leveranddør, som kan kan give en kompetent rådgivning. 

Hos kompositterrasse.dk leverer vi et produktprogram i førsteklasses kvalitet. Vi har vi specialiseret os i komposittræ og går langt for at yde en førsteklasses rådgivning i fht udmåling, beregning, valg af produkttype og ikke mindst monteringsvejledning.

komposit terrasse, indehaver i lagerhallen, 5 års garanti

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

  Kompositterrassen skal løbende rengøres for våde blade, alger, mug og skimmelsvamp. Bemærk at komposit træ ikke tåler højtryksrens. 

  Komposit træ arbejder ift. temperaturerne, materialet udvider sig og trækker sig sammen, det bør du beregne plads til, når du lægger brædderne. 

  Kompositbrædder og specielt de sorte kan visse steder blive varme, når solen står direkte på dem.  

  Kompositbrædder kan med tiden falme en smule og ændre farve. 

  Kompositbrædder kan være sårbare overfor tunge stød eller spidse genstande. 

 

Gå direkte til shoppen og bestil/køb materialer til dit nye projekt her. 

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning er du altid velkommen til at kontakte os her