God service

Kundehistorie: God service og gode produkter findes også lokalt

Thor Pedersen fra udkanten af Aarhus har brugt Kompositterrasse til begge sine kompositprojekter; et komposithegn på 100 meter i farven antracit og en stor terrasse af modellen Marokko i en lys grå farve. Vi har fået lov til at lave et lille interview med Thor, hvor han både fortæller om god service og om sine oplevelser med begge sine kompositprojekter nu et par år efter, de er blevet udført.

For Thor er det vigtigt at kunne spare tid på løbende at skulle vedligeholde hegnet og terrassen. Derfor er han glad for, at han valgte komposittræ fremfor almindeligt træ. Han behøver hverken at skulle bruge tid på maling, oliering eller at bruge andre træbeskyttende produkter. Han har kun fjernet alger fra sine kompositbrædder en gang om året, hvilket man kan gøre ved blot at børste dem væk med vand og en kost.

“Terrassebrædderne har træstruktur og ligner almindeligt træ. Og farven holder”

Selv om Thor er glad for, at han ikke har valgt at bruge almindeligt træ, kan han stadig godt lide, når komposittræ ligner almindeligt træ. Derfor er han rigtig glad for, at han har valgt at benytte modellen Marokko til sine terrassebrædder:

“Jeg kan rigtig godt lide Marokko-terrassebrædderne. Det er virkelig et godt produkt. Terrassebrædderne har træstruktur og ligner almindeligt træ. Og farven holder. Det ser rigtig godt ud. Derudover er det smukt lavet, men jeg har jo også selv sat det op”, siger Thor stolt og med et smil på læben.

 

En rundvisning og en hjælpende hånd

For Thor er vi hos Kompositterrasse en lokal virksomhed, og det var derfor i første omgang oplagt for ham at vælge os. Thor fortæller om hele processen, før han besluttede sig for, at det var Kompositterrasse, der skulle levere sine kompositprojekter og afslører, at der var flere andre ting, der var af stor betydning end lige netop den gode virksomhedsplacering.

“Der var virkelig god service, og I havde dét, jeg synes var pænt”

Fordi vi lå så tæt på Thors adresse, var det oplagt for Thor at tage ud til os og undersøge, om vi hos Kompositterrasse kunne hjælpe ham med at opfylde netop hans ønsker og forventninger til to større kompositprojekter, og om han kunne finde et ordentligt produkt her:

“Jeg kendte i forvejen diverse mål og ønsker for begge mine kompositprojekter. Og da jeg kom ud til jer med en tegning og forskellige mål, blev jeg mødt af søde og hjælpsomme medarbejdere, der imødekom mine ønsker. Jeg fik en rundvisning, og jeg fik hjælp til at finde de forskellige materialer, jeg skulle bruge til mine projekter. Der var virkelig god service. Og I havde dét, jeg synes var pænt”.

 

Endnu et kompositprojekt i støbeskeen

Thor fortæller til sidst, at han ikke har tænkt sig at stoppe ved disse to kompositprojekter med hegn og terrasse. Han er blevet så glad for komposit, at han også har planer om at bygge en carport i komposittræ. Og han vil gerne bruge Kompositterrasse som kompositleverandør igen til sit næste projekt:

“Der er god og hurtig betjening”

“Jeg er en tilfreds kunde. Der er god og hurtig betjening, og I er flinke og hurtige til at agere. Derfor vil jeg bruge Kompositterrasse til mit næste kompositprojekt. Og derfor anbefaler jeg også Kompositterrasse til andre”.

Vi takker Thor mange gange for de pæne ord og for tilliden til, at det netop er os, Thor vælger at bruge til alle sine kompositprojekter.

 

Hvis du har et kompositprojekt i tankerne, som du har spørgsmål til, eller hvis du bare gerne vil vide lidt mere om vores produkter, er du velkommen til enten at kontakte os på telefon, svinge forbi os i Harlev eller gå på opdagelse på hjemmesiden.