Hvilke kompositbrædder er bedst

Hvilke komposit terrassebrædder er bedst?

Der findes mange forskellige typer af komposit terrassebrædder, man kan vælge imellem. Nogle brædder kan eksempelvis have 3D struktur. Nogle kan have gummibelægning. Nogle kan være hule, massive, glatte, vendbare osv. Alle brædderne har forskellige gode egenskaber og er gode på hver sin måde. Hvilke komposit terrassebrædder der er bedst afhænger derfor af, hvilke egenskaber man selv synes passer til sit behov. Ingen komposit terrassebrædder er bedst til alles behov, men der kan være komposit terrassebrædder, der passer bedst til netop din terrasse og til dit behov.

Det er forståeligt, hvis det kan føles lidt overvældende at skulle vælge den helt rigtige type komposit terrassebrædder til netop din terrasse. Derfor hjælper vi dig her med at få et overblik over, hvilke forskellige typer af komposit terrassebrædder, der findes. På den måde kan du blive klædt godt på til at beslutte, hvilke komposit terrassebrædder, der er bedst til netop dig.

 

Få overblik over de forskellige typer af komposit terrassebrædder – og find ud af hvilke der er bedst

Vi har et bredt sortiment med mange muligheder, men der er naturligvis indimellem udskiftning i sortimentet grundet forskellige trends. Dog har vores sortiment altid forskellige egenskaber, og det er de egenskaber, der er de vigtige at være opmærksom på. Hos os vil du altid kunne finde et bredt udvalg af komposit terrassebrædder med de mange forskellige typer egenskaber. Det er med andre ord komposit terrassebræddernes egenskaber, der er vigtige at kende til, når man skal udvælge, hvilke komposit terrassebrædder der er bedst til netop dit behov. Her får du et overblik over komposit terrassebræddernes forskellige egenskaber:

 

Komposit terrassebrædder med gummibelægning:

Disse komposit terrassebrædder er bedst for dig, der ønsker ekstra bløde komposit terrassebrædder på din terrasse, da gummibelægningen giver en overflade, der er rigtig blød og god at gå på. Derudover gør gummibelægningen også komposit terrassebrædderne mere skridsikre.

 

Komposit terrassebrædder med 3D træstruktur:

Disse komposit terrassebrædder er bedst for dig, der ønsker et terrasse-look, der så meget som muligt minder om træ. Komposit terrassebrædder med 3D-træstruktur får nemlig materialet til at ligne træ endnu mere, end hvis brædderne blot er glatte.

 

Komposit terrassebrædder der er vendbare:

Disse komposit terrassebrædder er bedst for dig, der vil kombinere forskellige farver og lave en form for mønster i terrassen. De er også godt, hvis du på et tidspunkt ønsker et andet look til din terrasse. Nogle af de vendbare terrassebrædder har eksempelvis en 3D træstruktur på den ene side og et egetræslook på den anden side. Andre vendbare terrassebrædder er eksempelvis sorte på den ene side og valnøddefarvede på den anden side. Derfor giver det dig større muligheder, hvis du benytter terrassebrædder, der er vendbare.

 

Komposit terrassebrædder med et plastlag:

Disse komposit terrassebrædder er bedst for dig, der ønsker ekstra vedligeholdelsesfri terrassebrædder. Nogle varianter er belagt med et 1-2 mm plastlag, hvilket beskytter materialet ekstra meget og gør det endnu sværere for alger, skidt, snavs osv. at sætte sig fast på brædderne.

 

Komposit terrassebrædder der er kraftige:

Disse komposit terrassebrædder er bedst for dig, som ønsker mere robuste terrassebrædder, der kan holde til lidt mere. Eksempelvis kan én kraftig model have 10 mm riller på den ene side og 5 mm riller på den anden. En anden kraftig model kan være hul med runde huller indeni, hvilket giver brædderne ekstra styrke.

 

Komposit terrassebrædder der er tynde:

Disse komposit terrassebrædder er bedst for dig, der eksempelvis har en dør, der skal åbne udad. Terrassebrædderne kan nemlig komme helt ned på en totaltykkelse på 22 mm inklusiv skinne. Du kan også bruge disse terrassebrædder, hvis du skal have ny terrasse på taget eller beklæde en betonaltan med terrassebrædder.

 

Så, hvilke komposit terrassebrædder er bedst for dig? Det er disse:

Så, hvilke komposit terrassebrædder er bedst? Det afhænger af dit behov. Komposit kræver i forvejen minimal vedligeholdelse, men hvis du har brug for en ekstra vedligeholdelsesfri terrasse, skal du måske vælge komposit terrassebrædder med et ekstra plastlag. Hvis du derimod ønsker en terrasse, der er ekstra blød at gå på, kan du bruge komposit terrassebrædder med gummibelægning. Og hvis du ønsker en terrasse, som ligner rigtig træ, kan du bruge komposit terrassebrædder med 3D-træstruktur.

Valget er dit, og det afhænger af dit behov. Men du er velkommen til at kontakte os for at få en snak om de forskellige typer og varianter af komposit terrassebrædder.

 

Her kan du finde vores udvalg af komposit terrassebrædder

Du kan se vores udvalg af komposit terrassebrædder på vores hjemmeside eller på vores Instagram-profil. Dér får du også en detaljeret beskrivelse af de forskellige komposit terrassebrædder. Du kan også følge med på vores Instagram-profil, hvor vi har billeder af blandt andet de forskellige komposit terrassebrædder, så du kan se, hvordan de ser ud, når de er i brug. Sidst men ikke mindst kan du også bruge vores 3D terrasseberegner, hvor du kan vælge imellem de forskellige komposit terrassebrædder og ’bygge’ din egen terrasse. Således kan du få et godt visuelt indblik i, hvilke komposit terrassebrædder, der er bedst for dig.