Udforsk vores galleri

Prøv vores 3D beregner

Se vores guides eller kontakt os

Bestil vareprøver i dag!

Lige nu får du GRATIS klima levering, hvis du bestiller for 10.000,- kr. eller derover. Tilbuddet gælder t.o.m. 30/6.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det er dog en ekstra service vi tilbyder som har en ekstra omkostning. Tag fat i os og vi finder en løsning eller bestil vores Express/Kran levering i kassen/check-out.

Nej, som udgangspunkt leverer vi til fortov eller kantsten, alternativ indkørsel hvis forholdene for det er tilstede, dog er det altid vigtigt at det er kørefast underlag. Det er i sidste ende altid vores chauffør der har det sidste ord om hvor vi kan levere ordren på den pågældende adresse under de gældende forhold der finder sted. Man kan tilkøbe kranlevering af sin ordre, kontakt os for mere information. 

Det kan man godt. Vores komposit produkter kan godt tåle klorholdige miljøer og være i direkte vandkontakt. Det samme er gældende hvis det er salt vand.

Vi hjælper altid gerne med at udregne materialeforbrug til dit projekt. Enten kan det klares over telefon eller en håndskreven tegning sendt via mail. Så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud på projektet. Hvis du har brug for hjælp uden for vores normale åbningstid, har du altid mulighed for at benytte dig af vores beregnere på hjemmesiden.

Både ja og nej. Som udgangspunkt bør man se om man kan undgå det, men nogle gange kan man ikke komme uden om det. Så er det vigtigt at for bore og man lave sin boringer en smule aflange. Det er for at kompositbrædder kan arbejde i længderetningen.

Vi har flere forskellige leveringstyper, alt afhængig af hvor hurtigt man har brug for at få sine varer. Vi har Express levering, hvor man typisk har varerne indenfor 1-4 hverdage. Alternativ har vi vores standard levering hvor der kan gå op til 15 hverdage. Da vi leverer i hele landet er det en høj prioritet for os, ikke at køre med en halv tom bil, så vi samler ordre sammen, for at kunne køre med fuld læs hver gang.

Vi benytter os af flere forskellige leverandører i Kina. Vi har benyttet os af de samme leverandører i mange år og derfor kan vi tilbyde høj kvalitet komposit som er gennemtestet igennem mange år.

Vi yder 5 års garanti på alle vores produkter.

Vi leverer i hele Danmark, så frem at der er en bro forbindelse.

Vi anbefaler at forstærke sine kompositstolper hvis hegnet er højere end 150 cm, eller man ved at hegnet står et sted hvor det bliver udsat for kraftig vind.

Klima levering er et udtryk for vores standard levering, hvor man fra bestillingstidpunkt, kan forvente at få sine varer inden for 15 hverdage. Dette gøres for at sikre vi så vidt muligt altid kører med fuld læs, og vi på den måde kan samle ordrene sammen. Da vi leverer i hele landet vil der være nogle steder vi er oftere end andre, dog vil ventetiden altid maks. være 15 hverdage, med mindre andet er aftalt.

Ja, vi har faktisk 4 beregnere. Vi har til hegn, terrasse, beklædning og fliser. Du finder dem her.

Vores vareprøver koster 5.- kr. pr. stk. + Post nord forsendelse. Du har dog mulighed for at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så får du en rabatkode der gør at vareprøverne samt forsendelsen bliver gratis.

Det afhænger af hvilken model der er tale om. Ved vores Norge model er center/center strøafstanden 330 mm, ved alle vores andre modeller er afstanden 400 mm.

Vores komposit består af 60% genanvendt træ, 30% genanvendt plast og 10% bindemiddel/farve.

Ja, så længe varerne er i original tilstand uden skrammer eller skader, har man mulighed for at returnere varer. Vi tilbyder også at hente varer retur mod et returfragt gebyr. Ved skaffevarer vil der ikke være mulighed for returnering.

Ja, vi sender en SMS senest dagen inden leveringen.

Ja det gør vi. Om du er privat eller erhvervs kunde, har du altid mulighed for at handle hos os.

Komposit bliver ikke mere varm end andre materialer. Det er udelukkende farven på produktet der er afgørende.
Så den sorte farve bliver generel mere varm end f.eks lys brun. Det er samme princip som en sort bil på en varm sommer dag kontra en hvid bil.

Nej, som udgangspunkt leverer vi kun til brofaste øer. Men tag endelig fat i os, så plejer vi at kunne finde en løsning i fællesskab.