Hvilket komposithegn

Hvilket komposithegn skal jeg vælge?

Skal du have nyt hegn rundt om terrassen, eller overvejer du at omkranse haven med et nyt hegn? Det er vigtigt at tage den rigtige beslutning, når du skal beslutte, hvilket komposithegn du skal vælge. Det er en stor beslutning, men vi hjælper dig gerne med at træffe den rigtige beslutning gennem denne artikel.

Der findes flere forskellige typer af komposithegn, og derfor kan det være svært selv at skulle beslutte sig for, hvilket komposithegn, man skal vælge. I denne artikel giver vi dig først et indblik i, hvad fordelene ved at vælge et komposithegn fremfor et hegn i træ er. Dernæst får du et overblik over de forskellige typer af komposithegn, der findes. Således bliver det nemmere for dig at afgøre, hvilket komposithegn der er bedst for dig og hvilket, du skal vælge.

 

Fordelene ved komposithegn i forhold til træhegn

Når nu du overvejer, hvilket hegn du skal vælge, kan det være en fordel at vælge en type hegn, der er vedligeholdelsesfri. Når man har træhegn, skal man jævnligt sætte tid af til at oliere og male og måske endda i ny og næ slibe sit hegn. Hvis man i stedet har et komposithegn, skal man ikke længere tænke på at slibe, male eller oliere. Komposithegn er stort set vedligeholdelsesfrit. Samtidig er det også modstandsdygtigt overfor termitter og andre træspisende insekter, og det rådner ikke. Komposit har en levetid på omkring 20-25 år, og der er flere fordele ved at vælge komposittræ fremfor almindeligt træ. Vil du vide mere om komposit, kan du læse artiklen “Hvad er komposit?“.

Men hvilket komposithegn er bedst, og hvilket skal du vælge?

 

Hvilket komposithegn er bedst?

Når du skal beslutte dig for, hvilket komposithegn du skal vælge, er det en god idé at starte med at få et godt overblik over de forskellige muligheder. Dét overblik får du længere nede i denne artikel. Når du kender mulighederne, skal du beslutte dig for, hvilket komposithegn der passer bedst til netop dig. Der findes ikke et komposithegn, der er bedst til alle, for de har alle hver sine fordele. Det vigtigste for dig er at finde ud af, hvilket komposithegn der har netop de fordele, som du kan bruge. Herunder får du overblikket over, hvilket komposithegn der passer bedst til dig, så du kan beslutte, hvilket du skal vælge.

 

Få overblik over de forskellige typer komposithegn

Når du skal beslutte dig for, hvilket komposithegn du skal vælge, skal du blandt andet overveje, om det betyder meget for dig, at dit komposithegn ligner rigtigt træ. Hvis du gerne vil have et hegn, der ligner træ, kan du med fordel vælge hegnsbrædderne Luksus dobbeltklink massiv. Disse brædder har en 3D-træstruktur, som giver et flot udseende og giver fornemmelsen af rigtigt træ. At hegnet har dobbeltklink betyder desuden, at hegnet har en flot overflade fra begge sider, hvilket hegnet Dobbeltklink Komposit (14) også har. Brædderne har også et lille udfald til begge sider, så brættets profil er formet som et ‘A’.

Du kan også vælge et komposithegn med plastik coating, som gør det endnu mere slidstærkt. Her er det eksempelvis Premium Rækværksbrædder, du skal vælge. Dette hegn har også fer og not, hvilket gør det nemt at montere hegnet – det skal bare glide i hak ovenpå hinanden.

Udover at hegnsbrædderne har forskellige egenskaber, kommer de også i forskellige farver og størrelser. Når du skal vælge, hvilket komposithegn du vil have, skal du derfor også beslutte dig for farven og størrelsen. De fleste af hegnsbrædderne findes i længderne 1800 mm og 2200 mm og har forskellige nuancer af sort, grå, brun og hvid/grå. Prisen for hegnet varierer også en smule, og det kan du læse om i artiklen “Komposit hegn: Pris og holdbarhed“.

 

Undersøg selv udvalget af komposithegn

Vi har et stort udvalg af komposithegn, og du kan finde udvalget på flere forskellige medier. På vores hjemmeside har vi lavet en overskuelig side kun til hegnsbrædder. Her har vi detaljerede beskrivelser af alle hegnsbrædderne, som du kan bruge i beslutningsprocessen. På både vores Facebook-profil, Instagram-profil og Pinterest-profil lægger vi løbende billeder ud af blandt andet de forskellige komposithegn. Således kan du også se, hvordan hegnet ser ud, når det er monteret og i brug. Derudover har vi udstyret vores hjemmeside med en 3D hegnsberegner. Beregneres kan du bruge til at få et godt visuelt indblik i, hvilket komposithegn der er bedst til dig ved at ‘bygge’ dit nye komposithegn i hver af de forskellige hegnsbrædder. Herefter kan du nemmere beslutte, hvilket komposithegn, du skal vælge.

Du er også velkommen til at kontakte os for at sparre med os om, hvilket komposithegn du skal vælge.