Hjem / Handelsbetingelser /

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Kompositterrasse.dk ApS
CVR: 34486999
Lilleringvej 2, 8462 Harlev
Kontakt@kompositterrasse.dk
Telefon 21853137
Opstart: 2012

Priser

Hos Kompositterrasse.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Kompositterrasse.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobile Pay
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er Danske kroner og inklusiv moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Leveringstidspunkt kan aftales med Kompositterrasse.dk pr mail eller telefon

Reklamationsret og garanti

Umiddelbart efter modtagelse og inden varerne tages i brug er det vigtigt, at varerne gennemgås for eventuelle fejl og mangler.
Reklamation over mangler skal ske pr. mail på kontakt@kompositterrasse.dk inden 8 dage efter modtagelsen.

Når du som privatperson handler hos Kompositterrasse.dk har du ikke kun 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Kompositterasse.dk sælger nemlig produkter af så høj kvalitet, at vi har valgt at udvide reklamationsretten* til en garanti på 5 år. Dette betyder at, vores varer er dækket af de samme regler som købelovens reklamationsret, men i 5 år fremfor købelovens anviste 2 år

Garanti –og reklamationsretten er kun gældende, når man har fulgt Kompositterrasse.dk’s udførlige montagevejledning.

Hvis du i givet fald ønsker at reklamere over et produkt, skal der indsendes et billede og en præcis beskrivelse af fejlen som dokumentation, hvorefter vi vil behandle reklamationen.
Dette sendes til Kompositterrasse.dk senest 60 måneder efter fakturadato på mail kontakt@kompositterrasse.dk

Ved returnering af varen angives ordre –og fakturanummer. Den reklamerede vare kan i visse tilfælde ombyttes eller refunderes. Er reklamationen berettiget, refunderer kompositterrasse.dk alle eventuelle fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen.

Kompositterrasse.dk frasiger sig ethvert ansvar for indirekte tab, som et eventuelt mangelansvar måtte forårsage, herunder driftstab, tabt arbejdsfortjeneste og andre økonomiske konsekvenstab.

*Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, forkert montering iht. montagevejledningen, ringe vedligeholdelse, fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Kompositterrasse.dk ApS
Lilleringvej 2
8462 Harlev

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfylde af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du:

– Modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af vare der består af flere partier/dele
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives pr mail på Kontakt@kompositterrasse.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Restpartier
Varer der forringes eller forældes hurtigt

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

 Returneringsomkostninger skal du selv betale og vi fratrækker 20% af beløbet for håndtering af varerne.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentlig ind.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen har været i brug, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Tilbagebetaling gennmføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbgeholde beløbsrefumderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.