Udforsk vores galleri

Prøv vores 3D beregner

Se vores guides eller kontakt os

Bestil vareprøver i dag!

Lige nu får du GRATIS klima levering, hvis du bestiller for 10.000,- kr. eller derover. Tilbuddet gælder t.o.m. 30/6.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Kompositterrasse.dk ApS

CVR: 34486999

Lilleringvej 2, 8462 Harlev

Kontakt@kompositterrasse.dk

Telefon 71741312

Opstart: 2012

 

Betaling

Kompositterrasse.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay Online.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er Danske kroner og inklusiv moms.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, yderligere skal betalingen gennemføres før ordren afsendes.

 

Levering

Afhentning i Aarhus: 0,00 kr.

Brink Transport – Levering inden for 1-4 hverdage

PostNord – Omdeling til privat (Maks 1200mm)  (1-3 dage)

PostNord – Valgfrit udleveringssted (Maks 1200mm) (1-3 dage)

Klimalevering – Levering inden for 15 hverdage, pris afhænger af mængde, længde og vægt på ordren. Typisk noget vi selv leverer.

Express levering – Levering inden for 4 hverdage, pris afhænger af mængde, længde og vægt på ordren. Vil typisk bliver sendt med ekstern vognmand som f.eks. Danske Fragtmænd eller Jysk Transport.

Leveringstidspunkt af større ordrer kan aftales med Kompositterrasse.dk pr mail eller telefon.

Betingelser for alle leveringer vi selv står for er, at det er levering til kantsten.
Vi kan ikke indestå for belægninger, som ikke er funderet til dette. Generelt er kørsel indenfor leveringsmatriklen på eget ansvar og vi kan ikke drages til ansvar for skader på fliser, belægninger osv.

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@kompositterrasse.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: alle brædder, alle stolper og alle varer der har en længde over 80cm.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 3750 kr.

 

Ingen fortrydelsesret

Varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke fortrydes.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Kompositterrasse.dk ApS

Lilleringvej 2

8462 Harlev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Ved køb over erhverv, er der ingen fortrydelsesret. Vi kompenser naturligvis for leveringsfejl.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, forkert montering iht. montagevejledningen, ringe vedligeholdelse, fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du i givet fald ønsker at reklamere over et produkt, kan du indsende et billede og en præcis beskrivelse af fejlen som dokumentation på mail kontakt@kompositterrasse.dk.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Umiddelbart efter modtagelse og inden varerne tages i brug opfordrer vi til, at varerne gennemgås for eventuelle fejl og mangler, og meget gerne inden 8 dage efter modtagelsen.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Reklamation – Rust på stålstolper og stålprofiler til hegn

Når det kommer til stålkonstruktioner som stolper og stålprofiler til hegn, kan rust være en udfordring, der kræver opmærksomhed. Nedenfor vil vi udforske årsagerne til rustdannelse på stålstolper og give dig løsninger til at forhindre og fjerne rust, så du kan opretholde holdbare og æstetisk tiltalende hegn.

Forskellige former for rust

1: Kantrust

På ståldele, der er galvaniseret efter bearbejdning, vil kantrust normalt ikke være et problem, da de er ordentligt beskyttet.

På den anden side kan kantrust opstå på dele, der er fremstillet af færdig-galvaniserede stålplader, der er klippet, kort tid efter produktionen. Dette skyldes, at klipning eller stanseprocessen efterlader en ubeskyttet kant, der bliver sårbart over for rust. Man skal dog ikke lade sig forskrække af denne form for rust, da zink kan vandre og derved selvlukke åbningen, så den ændrer farve fra brun til grå.

2: Flyverust

Problemet med flyverust opstår, når små jernpartikler svæver i luften og sætter sig fast på overflader som galvaniseret stål, rustfrit stål, bilers lak og krom. Heldigvis er det normalt nemt at fjerne flyverust. Der findes effektive produkter specielt designet til at fjerne denne type rust, som er nemme at anvende. Hvis der kun er mindre rustpletter, kan man forsøge at påføre lidt eddike på en svamp og forsigtigt fjerne rusten.

3: Rust fra montage

Under monteringen af et hegn bruges der ofte selv-borende skruer, som kan frigive spåner og små jernpartikler. Disse partikler kan sætte sig fast på overflader og i sprækker og med tiden ruste, hvilket kan resultere i rustpletter på overfladerne. Efter monteringen er det vigtigt at fjerne spåner og metalstøv fra overfladerne. Hvis der opstår mindre rustpletter, kan man prøve at påføre lidt eddike på en svamp og forsigtigt fjerne rusten.

4: Hvidrust

Hvid rust kan undertiden dannes som en hvid, melet og omfattende belægning på forzinkede overflader. Dette sker især på nyforzinkede blanke overflader, der er placeret tæt sammen og udsættes for kondens eller regnvand uden mulighed for hurtig tørring. Heldigvis kan nydannet hvid rust ofte fjernes ved at skrubbe området med en stiv nylonbørste og vand. Mindre pletter med fastgroet hvid rust kan forsøges fjernet ved at bruge en slibesvamp. Det er vigtigt at bemærke, at hvid rust ikke accepteres som en gyldig grund til at forkaste produkter i henhold til varmforzinkningsstandarden DS/EN ISO 1461.

Mulige løsninger:

Der findes forskellige kemiske produkter til rustrensning, herunder:

  1. Caramba – Super Klassisk rustløsner (farveløs)
  2. Borup Kalk & Rustfjerner
  3. Oxalsyre

Hvis du foretrækker hjemmelavede rustfjernere, kan du prøve følgende opskrifter:

Eddike og natron:

Bland almindelig husholdningseddike med natron, indtil det danner en tyk pasta. Påfør pastaen på de rustangrebne områder og lad det virke i cirka 30 minutter. Skyl området grundigt med varmt vand, når pastaen har virket.

Vaskepulver og citronsaft:

Bland vaskepulver og citronsaft til en pasta, som kan påføres de angrebne områder. Lad blandingen virke i 12-24 timer og skyl derefter grundigt med rent vand.

Cola:

Cola er ikke kun til at drikke – den kan også bruges til at fjerne rust på mindre angrebne metalgenstande. Påfør cola på en svamp og gnid det over rusten. Syren i colaen hjælper med at opløse rusten og gør metallet flot og blankt igen.

Hjemmelavede rustfjernere kan være effektive til mindre rustangreb på genstande som grill, udendørslamper, værktøj osv. Forskellige metoder virker bedst i forskellige situationer, så det kan være en god idé at eksperimentere og finde ud af, hvilken metode der fungerer bedst for dig. En fordel ved hjemmelavede rustfjernere er, at du altid har ingredienserne lige ved hånden.

 OBS: Kompositterrasse.dk kan ikke stilles til ansvar overfor garantieffekten af ovenstående løsninger.

 

Varen sendes til:

Kompositterrasse.dk ApS

Lilleringvej 2

8462 Harlev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Vi anbefaler også, at du angiver ordre- og fakturanummer.

 

Garanti

Når du som privatperson handler hos Kompositterrasse.dk har du ikke kun 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Kompositterasse.dk sælger nemlig produkter af så høj kvalitet, at vi har valgt at udvide reklamationsretten* til en garanti på 5 år. Dette betyder at, vores varer er dækket af de samme regler som købelovens reklamationsret, men i 5 år fremfor købelovens anviste 2 år.

Garantien er kun gældende, når man har fulgt Kompositterrasse.dk’s udførlige montagevejledning.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail: kontakt@kompositterrasse.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kompositterrasse.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Kompositterrasse.dk er Kompositterrasse.dk ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@kompositterrasse.dk.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Kompositterrasse.dk ApS

Lilleringvej 2

8462 Harlev

kontakt@kompositterrasse.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.02.2024