Inspiration til terrassen

Inspiration til terrassen: Få gode idéer og inspiration her

Hvis du skal til at have ny terrasse, er det forståeligt, hvis du starter med at søge inspiration til terrassen. Det kan både være inspiration til terrassens udseende, form, retning, valg af materiale, farve, eventuel montage og så videre. Det er en stor beslutning af bygge ny terrasse, for du kommer højest sandsynligt til at kigge på terrassen i mange år, og derfor skal terrassen selvfølgelig passe til din stil og dine behov.

Så hvis du er på udkig efter inspiration til din terrasse, er du kommet til det rette sted. Du har sikkert mange spørgsmål, så her forsøger vi at svare på alle de mest gængse spørgsmål. Du får her en uddybende artikel omhandlende både materialevalg og lignende, gode idéer til beslutningsprocessen og et lille indblik i, hvordan du eventuelt selv kan montere din nye terrasse.

Læs med her og få inspiration til terrassen. Hvis du har en altan i stedet for en terrasse og mangler inspiration, kan du læse artiklen “Idéer til altanen“.

 

Dan dig et overblik – Den bedste inspiration til terrassen

For at få den bedste inspiration til terrassen kan det være en god idé at danne dig et overblik over hvilke terrassebrædder, der findes på markedet, og om du eventuelt også skal have hegn og fliser med. Få derfor et overblik over de følgende egenskaber hvad angår terrassebrædder og eventuelt hegn og fliser:

  • Materialer
  • Farver
  • Mønstre
  • Størrelser

Første skridt på vejen mod din nye terrasse er at beslutte dig for, hvilket materiale, du skal bruge. Du kan vælge mellem træ eller komposit. Hos Kompositterrasse er vi naturligvis specialister indenfor komposit. Men hvad er komposit? Komposit er fremtidens byggemateriale og består af 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel, og det er det mest vedligeholdelsesfri og miljørigtige materiale, man kan bygge sin terrasse i. Komposit skal aldrig males, oliere eller slibes, det er modstandsdygtigt overfor termitter og andre træspisende insekter, og så rådner det ikke. Derudover har det en levetid på omkring 20-25 år.

Vores komposit terrassebrædder fås i 11 farver, 6 forskellige mønstre/overflader og 4 forskellige længder. De længste terrassebrædder fås helt op til 5800 mm, hvorimod de fleste på markedet kun har op til cirka 4000 mm. Se det store udvalg af terrassebrædder her.

 

Brug de sociale medier og få visuel inspiration til terrassen

Når du har dannet dig et overblik over, hvilke muligheder der er i forhold til valg af materiale, farver, mønstre og så vider, kan det være en god idé at søge efter visuel inspiration til terrassen på de sociale medier. Det kan være svært at forestille sig, hvordan en færdig terrasse bestående af eksempelvis Italien Komposit Terrassebrædder i farven Antracit ser ud, når du ikke har noget at gå ud fra.

Hos Kompositterrasse tilbyder vi derfor også visuel inspiration til terrassen på både:

Der er rigtig mange danskere, der bruger især Pinterest og Instagram, når de skal finde inspiration til både terrasse, have, hus, interiør og så videre. Derfor anbefaler vi også dig, at du kan hoppe ind på vores sociale medier og få en god visuel inspiration til terrassen.

 

Vareprøver og 3D-beregnere hjælper dig i beslutningsprocessen

For at få endnu mere inspiration til terrassen har vi et par brugbare værktøjer. 3D-beregneren giver dig eksempelvis både mulighed for at vælge din terrasses form og retning, hvilke brædder og i hvilken farve du ønsker, din terrasse skal have og mange flere detaljer. På den måde kan du få et godt, visuelt overblik over, hvordan din nye kompositterrasse kommer til at se ud.

Vi har 3D-beregnere til både terrasser, hegn, fliser og beklædning. Prøv vores 3D-beregnerne og gør beslutningsprocessen både nemmere og sjovere. Du kan også læse artiklen ”Hvilke komposit terrassebrædder er bedst?

Når du har fået nok inspiration til terrassen og er kommet så langt i beslutningsprocessen, at du næsten er ved at være sikker på dine terrassebrædders materiale, farve og mønster, kan du bestille vareprøver hjem. På den måde kan du se og mærke materialet og se, hvordan farven og mønstret passer ind hos netop dig. Du kan bestille en vareprøve ganske gratis, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Hvem skal montere din terrasse?

Når du ikke længere mangler inspiration til terrassen og er klar til at bestille, levere og montere din nye terrasse, hjælper vi dig også. Vi kører som oftest selv ud og leverer alle materialerne du skal bruge til terrassen hos dig. Og hvis du selv ønsker at montere terrassen, har vi på både YouTube og Facebook gode monteringsvideoer. Videoerne viser dig, hvordan du monterer terrassen, og på hjemmesiden har vi også montagevejledninger liggende, som du kan læse. Montagevejledningerne findes til både terrasse, hegn, fliser og beklædningsbrædder.

Husk dog, at du også skal bruge mere end bare terrassebrædderne, når du skal lave din egen terrasse i komposittræ. Det hjælper vi dig også med.

Vi håber, at du har fået så god og brugbar inspiration til terrassen, at du nu ved lidt mere om, hvordan dit terrasseprojekt skal se ud.

Kontakt os for mere inspiration til terrassen eller lignende, eller hvis du har spørgsmål.