Hjem / Det er nemt og billigt at lægge kompositfliser /

Det er nemt og billigt at lægge kompositfliser

Kompositfliser er meget praktiske

Der er ikke noget bedre, end at træde uden for i solskinnet med bare tæer på en lækker fast overflade, hvor havemøblerne står pænt. Kompositfliser er her et godt valg til dig.

De fleste vælger en betonflise eller træbrædder til terrassen eller altanen, da det er det, de kender. Mange holder af den varme fornemmelse af træ udenfor, mens andre elsker de praktiske betonfliser.

Men det er faktisk muligt at få det bedste fra begge verdener. kompositfliser giver dig træets varme udseende, mens materialet samtidig er praktisk og let at vedligeholde. Derudover er der mange flere fordele både i form af vedligehold, pris og nem montering.

Nyt look med komposit

Med komposit i fliser frem for træbrædder får du mange flere muligheder for at skabe et personligt og unikt look på terrassen. Vi tilbyder mange forskellige designs, farver og former, men kombinationsmulighederne er i princippet uendelige. Det er op til dig, om du for eksempel vil markere et felt på terrassen, hvor havemøblerne står med en kombination af ensfarvede fliser og måske vælge et andet mønster ved siden af til resten af terrassen.

Fliserne giver et anderledes look end de traditionelle træplanker og er samtidig også ret anvendelige på mindre områder. Fliserne er også perfekte til altanen, hvor den nemme løsning ofte er at bevare betondækket eller det kedelige aluminium altangulv, der let bliver grimt og trist at se på.

Et kedeligt kælderrum med et gammelt, koldt og fugtigt betongulv, kan også hurtigt få nyt liv med træfliser af komposit. Rummet får mere varme og bliver pludseligt indbydende at gå ind på med bare fødder eller strømpesokker.

Et andet sted, hvor komposit træfliserne kommer til sin ret, er i baderum, hvor fliserne ofte bliver ret glatte, men hvor traditionelt træ ikke er sagen på grund af den høje fugtighed. Mens forteltet i campingvognen hurtigt bliver forvandlet til en lækker udestue med komposit træfliser på gulvet. De er lette at montere og fjerne igen.

Kompositflisernes funktionalitet

Det danske, fugtige vejr er meget hårdt ved både træbeklædte terrasser og altaner samt betonfliser. Algerne lever godt på begge dele og både beton og træ kræver en hel del vedligehold. Derudover bliver beton, træ og lignende også ret glatte, når det regner.

Hvor mange andre overflader kræver maling, oliebehandlinger eller træbeskyttelse, kræver komposit allerhøjest en kost en gang imellem. Det er sammensætningen af forskellige materialer med hver deres egenskaber, der giver komposit sin unikke holdbarhed og modstandsdygtighed overfor det danske vejr. Genbrugsplast og FSC-mærket bambustræ gør, at komposit stort set er lige som træ at arbejde med, men egenskaberne og funktionaliteten er en helt anden.

Fliserne har ingen knaster eller revner og påvirkes ikke af vejr og vindforhold. Faktisk kan komposit let klare alt fra minus 40 grader til plus 70 grader.

Vores designs

Kompositterrasse.dk’s kompositfliser fås i farverne black, grey, coffee, teak og light, så der er rig mulighed for at finde en farve, der matcher netop din terrasse eller altan og, ikke mindst til resten af boligen og din smag. Som nævnt er der mulighed for at kombinere farverne og vi står altid klar med råd, vejledning og inspiration.

Se alle vores komposit træfliser her.

Du kan vælge mellem fliser med fire parallelt liggende stave eller en flise med fire felter i stedet. Det afhænger af, hvordan du vil kombinere fliserne og hvilket udtryk du ønsker.

Nemt og billigt

Det kan være irriterende nok i sig selv, at bakse med tonstunge bunker af stenfliser eller tunge træplanker. Komposit træfliser er både lette at have med at gøre på grund af materialet, men også meget nemme at lægge.

Fliserne måler 30x30 centimeter og passer usynligt ind i hinanden og er hurtige at montere. Samtidig er det lige til at save i fliserne, så de passer til målene, når der skal afsluttes i kanterne. Samtidig kan fliserne lægges på alle slags underlag, så længe underlaget er jævnt og plant.

En terrasse, altan, gulv til forteltet eller noget helt fjerde af kompositfliser er desuden ikke særligt dyrt og de fleste kan få råd til selv en stor terrasse af kompositfliser.

Se alle kompositprodukter her.

Hos Kompositterrasse.dk kan du få inspiration til farvevalg og valg af type, hjælp til opmåling, vejledning om montering og svar på dine spørgsmål.

Kompositfliser – sådan lægger du dem, trin for trin

  1. Start med at lave en simpel plantegning og mål op, så du ved, hvor lang og hvor bred din flade er. Du skal ikke spekulere på underlag, for fliserne kan lægges på al slags underlag (det skal blot være jævnt og plant)! Hvis det drejer sig om kompositfliser til dit fortelt bør du læse vores artikel her: Kompostfliser.
  2. Vælg et design :
  3. Divider dit længde og breddemål med 30 og rund op, så du ved, hvor mange kompositfliser du skal bruge og bestil dem derefter i vores webshop.
  4. Mål omkredsen af din flade.
  5. Læg kompositfliserne. det er både hurtigere og nemmere, end du regner med!

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte os, vi star selvfølgelig klar med den nødvendige rådgivning.

Hos Kompositterrasse.dk er vi eksperter i komposittræ. Vi har erfaringen til at rådgive dig, så du får den løsning, der passer til dine behov. Og vi hjælper gerne med alt lige fra opmåling, beregning og videre til selve udførelsen af terrassen, altanen eller hegnet.