Hjem / Terrassebrædder kommer man bedst til hos os! /

Terrassebrædder kommer man bedst til hos os!

Terrassebrædder fås til en god pris og kvalitet hos os

Terrassebrædder får du hos os i komposit. Vi skaffer det til en god pris, da vi har taget et meget enkelt initiativ, der sikrer den lave pris. Vi har nemlig taget direkte kontakt til producenterne fra Asien, hvilket har gjort, at vi har skaffet os af med den fordyrende mellemmand.

Samtidig står vi aldrig tilbage for at give et personligt input. Vi er altid klar til at råde dig, når du skal have fat i de terrassebrædder, der lige passer til dig. Vi kan også både leverer og kan stå for opsætningen, hvis dette ønskes!

Vores produkt er noget ganske særligt pga. en hel del forskellige grunde. Blandt disse skal nævnes, at komposit for mestendels består af bambus, hvilket gør, at produktet både er holdbart, men samtidig også er langt mere miljørigtigt. Oven i hatten er komposit også fuldstændigt vedligeholdelsesfrit. Dette fritager dig fra diverse bekymringer som oliering og knaster. Et fantastisk produkt til en fantastisk pris - bedre fås det ikke.

Når du har lavet din terrasse, så skal den jo udsmykkes med alverdens ting. En af de ting, som man kan gøre, det er at lave et højbed af terrassebrædder. Vores brædder passer nemlig også perfekt som brædder til et højbed. Hvis du vælger at bruge terrassebrædderne, så kan du jo passende bruge det overskydende komposit fra terrassen. På den måde kan man både spare penge og spare miljøet. Derfor er terrassebrædder en rigtig god ting at købe. Især hvis du køber fra os. Vi giver jo som sagt altid god service og guider dig igennem hele processen!

Så kontakt os for at få dine nye terrassebrædder.