Hjem / Står du med et nyt skitseprojekt eller entreprise? /

Står du med et nyt skitseprojekt eller entreprise?

Specialløsninger

 

Hos Kompositterrasse.dk har vi fuld forståelse for, at ingen projekter er ens og at behov og udfordringer kan ændre sig løbende, som et projekt udvikler sig. Derfor er der da også mange muligheder for at tilpasse komposit til netop jeres behov.

 

 

Kompositterrasse.dk arbejder med høje standarder og sikrer dermed samme gode kvalitet på alle typer leveringer. Det gælder naturligvis også når det kræver specialproducerede løsninger på fixmål, design og ønske om indfarvning. Altså specielle tilpasninger der spiller op til Jeres kreative udfordringer og forventninger.

Komposittræ er et fantastisk og æstetisk alternativ til hårdttræ, da det er muligt at opnå en mere ensartet og bestandig overflade samt et produkt, der tidsmæssigt er hurtigt og nemt at montere – sidst, men ikke mindst kan leve op til de krav I måtte have mht holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Med komposit kan der opnås den fleksibilitet i design og funktion, som jeres projekt kræver. Her er blot et udvalg af de byggeprojekter, som er kompatible med komposit:

  • Beklædningsbrædder: facader og carporte
  • Flisegulv: altaner og udearealer
  • Listetræ: overdækning, håndlister, solskærm og facader
  • Terrassebrædder: promenader, altaner og udearealer

 

Alle terrassebrædder er desuden produceret med 2 flader med hver deres design, hvilket gør brædderne mere fleksible og gør det nemt netop at skabe unikke arkitektoniske løsninger til Jeres forestående projekt.

Vores kompositstandard er baseret på 60% proppeltræ og 30% genbrugsplast, som gør det særdeles holdbart, hvilket nedsætter antallet af strøer, skruer og derved mandetimer. Vores kompositbrædder er perfekte til udsatte steder med høje krav til holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Vores komposittræ vil, selv efter længere tid fremstå som en ny og bestandigt løsning.