Hjem / kompositterrasse.dk – En erfaren samarbejdspartner, der kan sit kram /

kompositterrasse.dk – En erfaren samarbejdspartner, der kan sit kram

Samarbejdspartner

 

Kompositterrasse.dk tilbyder markedets absolut bedste kvalitet af komposittræ og derfor kan vi også give helt op til 5 års garanti. Vi kan også garantere dig den bedste rådgivning ift. projektering, materialetekniske spørgsmål, prisudregning, specialordre, specialfremstilling eller tilbud. Bare sig til, vi er her for at hjælpe og indgår gerne i et samarbejde, der understøtter din virksomhed og konkurrencekraft.

Erhvervsprogram

Om du er entreprenør, arkitekt, offentlig bygherre, boligselskab, tømrermester, snedker eller fra et typehusfirma, som erhvervskunde tilbyder vi dig et specialsyet erhvervsprogram bestående af:

– Markedets bedste kvalitet indenfor komposittræ

– Markedets bedste garantier indenfor levering og produkter

– Markedets bedste rådgivning og sparing

– Konkurrencedygtige priser

– Mulighed for specialdesign, andre mål, farver og overflader

– Aftale om fleksible leveringer af små og store partier

– Lagerfaciliteter

Kun fantasien sætter grænser

Sidder du som arkitekt med nogle ideer om at kunne arbejde med andre overflader, farver, mål eller andet, så lad os tage en snak om det. Det kunne også være at du står med en specifik udfordring, som kræver en fleksibel eller anderledes løsning, så kontakt os endelig. Vi bidrager gerne med rådgivning, faglige inputs, ideer og nye løsningsmodeller.

Ring eller skriv til os og fortæl os om jeres projekt eller ønsker om et samarbejde. Så aftaler vi et møde og får talt mulighederne igennem.