Hjem / Moderne komposit hegn sort /

Moderne komposit hegn sort

Moderne komposit hegn sortEr dit hegn gammelt, slidt, skævt eller bare ikke eksisterende? Og i stedet går og drømmer om et stilfuldt hegn, der levet op til alt du forventer af et hegn. Så er et komposit hegn i sort en perfekt mulighed. Komposit hegn er et ideelt alternativ til traditionelle træhegn. Det kræver næsten vedligeholdelse, kan tilpasses enhver ejendom og de er så holdbare at det vil pryde din ejendomsgrund i flere årtier.
Så hvis du endnu ikke kender til eller har overvejet komposit til dit hegn, så er det bestemt på tide. Du kan blive meget klogere på dine muligheder med komposit hegn i sort her.

Komposit hegn til din ejendom

Komposit hegn i sort er som de fleste andre kompositter fremstillet af omkring 60% træ, 30% plast og 10% bindemiddel. Det er en kombination der gør at et komposit hegn kan holde til det danske vejr og løser typiske udfordringer der ellers følger med et traditionelt træhegn.
Et komposit hegn i sort kan give din have det perfekte finish og indramme din ejendom på en elegant måde. På den måde får du en løsning der både er funktionel og æstetisk. De fleste kompositter i dag fremstilles af genbrugsplast og rest-træ, du skal derfor ikke være bekymret for miljøet. Komposit af genbrugsmaterialer gør nemlig at dit hegn er miljøvenligt, trods at det indeholder træ og plast.

Der er en lang række fordele ved komposit hegn. Derfor bliver det også et mere og mere populært valg, når det kommer til hegn og andre udendørs byggeprojekter. Det gode ved komposit hegn er blandt andet at:

- Det er nemt at montere
- Det ligner ægte træ
- Det er hårdt og slidstærkt
- Det er nemt at vedligeholde og rengøre
- Det har en lang levetid
- Det fås i flere farver fx sort der er giver et meget moderne udtryk

Hvorfor komposit hegn sort?

Hvis du stadig er i tvivl om hvorfor du skal vælge et komposit hegn så får du her 3 rigtig gode grunde til at komposit hegn kan være den helt perfekte mulighed for dig, når du skal vælge det rette hegn.

Lave omkostninger

Selvom du måske kan blive lidt skræmt, når du ser priserne på komposit, så hæng på alligevel. Komposit er i de fleste tilfælde væsentligt dyrere end traditionelt træhegn, i samme udformning. Det kan derfor være en stor investering at gøre, men i sidste ende vil du spare penge, ved netop at købe komposit fremfor ægte det. Komposit hegn er designet til at kræve ekstremt lidt vedligeholdelse.

Omkostningerne ved vedligeholdelse af et ægte træhegn vil være årlige og stige over tid, grundt slid og det løbende forfald der vil være på et træhegn. Intet af det vil være en bekymring eller skal du bruge penge på med komposit. Derfor kan omkostningerne ved et komposit hegn faktisk være lavere på lang sigt end et træhegn. Så kan oftest gøre op for at betale lidt ekstra for komposit til at starte med.

Tidsbesparende

Du sparer mere end bare penge ved at investere i et komposit hegn. Det tager nemlig også tid at skulle vedligeholde et helt hegn. Hvilket vil være nødvendigt at gøre med et træhegn hvert år. Med et komposit hegn der ikke kræver vedligeholdelse, andet end jævnlig rengøring, vil frigive en masse tid. Med en hverdag der i forvejen er presset, er tid dyrebart og med et komposithegn skal du ikke være bekymret for yderligere tidspres. Selv uden særlig vedligeholdelse vil dit hegn kunne stå som nyt, de næste mange år.

Gode designmuligheder

Komposit kommer i et stort udvalg af designs. Det gælder også når det kommer til mulighederne indenfor hegn. Du kan derfor undersøge de mange muligheder der er når det gælder designet, så du finder lige det hegn der passer til din ejendom. I dag fremstilles komposit også både i forskellige naturtro farver, samt overflader, der laves med 3D effekt. Det giver komposit en træstruktur, der i den grad ligner den ægte vare. Så hvis du drømmer om udseendet på et træhegn, kan komposit stadig være den perfekte løsning.

Komposit hegn sort

En af de farver du kan få dit komposithegn i er sort. Den sorte variant giver et moderne og stilfuldt look på dit hegn og laver en skarp afgrænsning af din grund. Du kan stadig få en 3D træstruktur overflade på de sorte hegnsbrædder, hvis det er det du ønsker. De kommer selvfølgelig også uden eller med en anden overflade.
Du kan gå efter et komposit hegn der er helt sort, men der findes også andre variationer for eksempel antracit grå, der også er i den mørke skala.

Falmer ikke og nemt at matche

Komposit hegn i sort falmer ikke i samme grad som naturligt træ, da det har en høj modstandsdygtighed overfor vind, vejr og UV-stråler fra solen. Du kan derfor være sikker på at farven vil holde i rigtig mange år. Desuden slipper du for at skulle male hegnet, for at holde det flot og sort. Det gode ved komposit hegn sort, er at det er nemt at matche med hegnspæle hvad end du vælger komposit-, galvaniserede eller andre stolper. Det er også en farve der går godt til langt de fleste ejendomme og nemt matcher ind med omgivelserne.

Opsætning af komposit hegn

Komposit er designet så det er et materiale der er nemt at arbejde med og montere. Du skal derfor ikke bruge noget særligt udstyr og kan sagtens selv opsætte dit komposit hegn. De fleste komposithegn kan købes enten som færdigelementer der skal sættes sammen eller som enkelt dele der sættes sammen fra bunden. Uanset er det nemt og lige til at gå til.

Det du skal sørge for først og fremmest er at få fastgjort eller nedgrave stolperne, som selve hegnet skal monteres på. Husk at sørge for at måle op og rette af, så du er sikker på at stolperne står lige og er helt i vater. Derefter kan du placere bundskinnen, som kompositbrædderne efterfølgende placeres ovenpå. Stolperne fremstilles med en rille langs siderne, hvilket gør det nemt at sætte og fastgøre brædderne i. Du behøver altså hverken skruer, boremaskine eller andet udstyr for at opsætte dit hegn. Til slut kan du afslutte med en topskinne og lukke stolperne med topstykker.

Få det helt rigtige komposit hegn sort

Er du overbevist om at komposit hegn sort er det rigtige for dig? Hvis du leder efter et utrolig holdbart og slidstærkt hegn, med lav vedligeholdelse, kommer du i hvert fald ikke udenom komposit. Komposithegn er et attraktivt valg fordi de fås i en lang række flotte designs, blandt andet elegant sort. Det er perfekt til at skabe privatliv og indramme din ejendom. Hvis du drømmer om et flot og sort havehegn, skal du ikke lede længe når det kommer til komposithegn. De giver både en funktionel og moderne hegnsløsning og er det perfekt statement.

Med komposit hegn sort går du et tidløst design, der både i mere og mindre grad kan efterligne ægte træ, alt efter hvad du ønsker. Komposit hegn vil være hele investeringen værd og du kan være sikker på at det vil betale sig selv ind over de næste 25-30 år du har hegnet. Det vil kunne stå som nyt de næste mange år, uden du skal tænke på vedligeholdelse og bare skal nyde hegnet, når først det er monteret. – og den del går heldigvis nemt med et hegn i komposit.