Hjem / Du kan få en terrasse som influenceren Mette Skutter /

Du kan få en terrasse som influenceren Mette Skutter

HVEM ER METTE SKUTTER?

Mette Skutter er dansk influencer og blogger. Hun skriver til dagligt på sin blog  ”metteskuttercakes” om søde sager. Hun deler sine fantastiske opskrifter med sine mange læsere på bloggen. For Mette er det for det første vigtigt at hendes kager er lækre og velsmagende. Dog går hun aldrig på kompromis med æstetikken. Mette elsker nemlig også at bruge tid på at, udsmykke og pynte sine kager, så allerede mundvandet begynder at trænge sig på, blot ved synet af hendes kager.

Det er dog ikke det eneste Mette beskæftiger sig med. Mette bruger nemlig også en stor del af sin til på instagram hvor hun på daglig basis deler indhold med sine følgere. Ligeledes for Mettes instagram er der mange flotte kager at finde, dog deler kageentusiasten også ud af sit private liv. Mette er fornyeligt flyttet i nyt hus med sin mand. Her er parret nu i gang med at give huset den helt store renovering. Mette deler vidt og bredt alle hendes billeder, tanker og videoer med hendes over 21.000 følgere på det sociale medie.

NY TERRASSE, NYE TIDER

Influenceren er netop i gang med en større renovering af hele hjemmet. I den anledning skulle haven ikke overses. Mette ønskede en flot og indbydende terrasse med plads til hvad man skulle bruge for at nyde udsigt og gode stunder med venner og familie hjemmefra. Hun håbede på at få et godt miljø i haven hvor parret, familie og venner kunne skabe mange gode minder sammen.

Derfor valgte Mette den bedste og nemmeste løsning, nemlig en terrasse i komposittræ. Nemt, hurtig og ikke mindst vedligeholdelsesfrit. På denne måde kan Mette blive ved med at koncentrere sig om livet som influencer og amatørkonditor uden at skulle bekymre sig om en forfalden terrasse i baghaven. For Mette var det vigtigt at terrassen var et sted hun havde lyst til at bruge meget tid. Derfor valgte parret løsningen om en hævet terrasse i forbindelse med udgangen til haven.

Den kageglade Mette tog sagen i egen hånd og brugte mand og svigerfar til at få den nye flotte terrasse i hus. Det var ikke noget problem med to håndværkere i familien og det desuden ekstremt nemme system.

Efter færdiggørelsen af terrassen delte den yderst tilfredse influencer de vilde før og efter billeder på sin instagram (Se billede neders i artiklen). Og meddelte sine fans at hun er meget tilfreds med resultatet. Og ikke mindst at hendes ønske var blevet opfyldt om en lækker og indbydende terrasse som hun og hendes mand kommer til at tilbringe mange timer på. Den flotte nye terrasse er nu med til at give liv og glade dage i den tidligere ellers tomme have.

Til terrassen valgte parret en flot og passende terrasse som går godt i spænd med huset og resten af indretningen i hjemmet. De valgte nemlig de flotte antracitbrædder i grå, med træstruktur. Mette udtrykker i høj grad glæden over terrassen og er glad for en neutral terrasse som både stilmæssigt og holdbarhedsmæssigt kan holde i hvert fald de næste 20 år.

 

FØR


EFTER