Hjem / Marokko 3D komposit /

Marokko 3D komposit

Marokko 3D komposit

Det er ikke nogen hemmelighed, at Marokko modellen er vores personlige favorit - hvis man altså må sige det. Modellen har 3D træstruktur på begge sider, som giver et fantastisk og ægte trælook. Denne variant er vores favorit grundet den 3D struktur, som produktet har. Brædderne har egetræs struktur på den ene side og træstruktur på den anden og samtidig med er der knaster printet ind i produkterne, som også er med til at give et mere ægte look.

Marokko fås i farvevarianterne sort, grå og valnød, dog er de ikke udelukkede grå eller valnød. De er nemlig mixet med en smule sort, som giver det fedeste spil i den dybe træstruktur. Har man en stor overflade, så gør mixet med den sorte farve, at det ikke bliver så ensformigt at se på og giver samtidig et federe look - det synes vi i hvert fald selv. Brædderne fås i størrelserne 4000 mm, 5000 mm. og 5800 mm.

Det er naturligvis umuligt at få fornemmelsen af et stykke træ ud fra billeder, specielt komposit, af den grund tilbyder vi vareprøver til blot 5 kr. På den måde kan du få en fornemmelse for den super fede træstruktur, der netop er i denne model. 

Du kan derudover også bestille fra de andre varianter og modeller, for at få en idé om hvad forskellen er. Du kan bestille en vareprøve her!

Marokko er et af vores kraftigste produkter, hvilket vil sige, at flangerne er kraftigere end på andre af vores komposit terrassebrædder og vejer 3,2kg. Pr. løbende meter. Den er hul, med runde huller hvilket giver brædderne ekstra styrke og derudover er brædderne også skridsikre på begge overflader.

Ikke nok med produktet er kraftigt og robust, så er det samtidig også virkelig modstandsdygtig overfor snavs og skidt. Samtidig er komposit markant bedre egnet til det danske klima, end hvad regulært træ egentlig er. Derfor er komposit et rigtig godt bud på materialet du bør vælge til din næste terrasse!

I clipsens str. er der tillagt 0,5 mm. luft, så brædder har mulig for at udvide sig på tværs. Afstanden mellem brædderne bør være 3-8 mm. alt efter hvilken clips du vælger. Da brædderne arbejder i længderetningen, skal der bruges specielle clips til montering. Clips koster 3 kroner stykket og du skal bruge 18 pr. Kvadratmeter. Clips kan købes ved at klikke her!

Hos Kompositterasse tilbyder vi 5 års garanti på vores produkter, og Marokko er ingen undtagelse. Selvom produkterne har en meget længere levetid end de 5 år, kan der ske noget uventet, og af den grund tilbyder vi 5 års garanti. Vi regner dog stærkt med, at du ikke får behov for at gøre brug af garantien.