Hjem / Kompositfliser: Nemme at lægge og vedligeholdelsesfrie /

Kompositfliser: Nemme at lægge og vedligeholdelsesfrie

Står du med et projekt, som kræver, at du lægger et terrassegulv, et altangulv eller et gulv til dit fortelt, så er der mange fordele ved at vælge kompositfliser. Kort sagt er de nemme og hurtige at lægge, de er helt vedligeholdelsesfrie, og de er desuden relativt billige i forhold til andre former for nemme gulve.

Kompositfliser har rigtig mange formål

På trods af at løsninger med kompositfliser er nemme og vedligeholdelsesfrie, bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller udseende. Løsningerne med kompositfliserne er nemlig både smukke, yderst solide, og ikke mindst er der rig mulighed for at vælge lige netop det look, som du ønsker.

Vores komposit træfliser måler 30 x 30 cm. De er skabt til at passe til hinanden og går usynligt ind i hinanden. Dette giver en hurtig og nem – men også meget flot – finish på dit projekt. Passer din terrasse eller altan ikke med størrelsen på vores kompositfliser, er de nemme at save til, uden at det går ud over flisernes udseende. Se vores udvalg af kompositfliser her

Sådan lægger du dine kompositfliser Kompositfliser er nemme at lægge. I disse fem trin beskriver vi, hvordan du nemmest kommer omkring dit projekt. Vores kompositfliser kan desuden lægges på ethvert slags underlag, så længe at dette er jævnt.

Drejer dit projekt sig om kompositfliser til dit fortelt, bør du i stedet læse denne artikel om dit gulv til fortelt.

Guide til kompositfliser:

1. Første skridt er at udføre en simpel plantegning over det gældende område. Du skal have overblik over den rigtige bredde og længde.

2. Når du kender områdets størrelse, skal du finde det helt rette design til dig. Vi har flere forskellige at vælge imellem, og alle disse er lige nemme at lægge og eventuelt save til i størrelse. Er du i tvivl om valg af design, kan du frit kontakte os og få tilsendt vareprøver, så du vælger rigtigt første gang. Læs om Komposithegn her 

3. Når du har valgt et design, skal du vælge antallet af fliser. Alle vores modeller er 30 x 30 centimeter. Derfor kan du opleve, at fliserne ikke passer til dit område. For at udregne antallet af fliser, som du skal bruge, dividerer du blot henholdsvis længde- og breddemål med 30. Rund disse to tal op til nærmeste hele tal og gang dem med hinanden. Således får du antallet af fliser, som skal bestilles hjem.

4. Opmål herefter omkredsen af din flade og bestil tilsvarende længde i slutbrædder for det flotteste resultat.

5. Bestil varerne hos kompositterrasse.dk og læg de smarte kompositfliser på hurtigt og nemt.

Kompositfliser 25mm grey

Hos Komposit Terrasse har vi erfaring – og vi står klar med rådgivning Har du nogen form for spørgsmål til enten antal af fliser, valg af design eller noget helt tredje, kan vi altid kontaktes.

Vi står klar med den nødvendige rådgivning, så dit resultat bliver så flot som overhovedet muligt. Hos kompositterrasse.dk er vi eksperter på området. Det betyder, at vi har faglig erfaring, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning til dine behov.

Opmåling, antal fliser og udførelsen af terrassen står vi alt sammen klar til at hjælpe med.

Spørgsmål og gode råd 

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning er du altid velkommen til at kontakte os her 

Gratis vareprøver + fragt 

Ønsker du vareprøver på de komposittyper eller farver du overvejer kan du bestille dem gratis her – du skal blot selv betale fragt/leveringsomkostningerne. 

Bestil dine materialer i dag:

Gå direkte til shoppen og bestil/køb dine nye kompositfliser her