Hjem / Kompositbrædder og plastiktræ er to navne for den samme ting! /

Kompositbrædder og plastiktræ er to navne for den samme ting!

Komposit brædder består af 60 % træ, 30 % plastik og 10 % bindemiddel og farvestof. Plastikken er grunden til at det kan holde til vejr og vind, og selvfølgelig også grunden til at mange kalder det for plastik træ, men hvad mange ikke ved, er at det er meget miljøvenligt - også igennem hele produktionen!

 

Anvendelse af kompositbrædder:

Produktet kan benyttes til adskillige ting. Alt hvad der konstrueres af træ, kan udformes af dette materiale i stedet. Fordelene i forhold til benyttelse af træ er dog, at der ingen årlig vedligeholdelse er af kompositbrædder. Samtidig er materialet fremstillet særdeles miljøvenlig sammenlignet med træ.

Brædderne er blandt andet utrolig velegnet til terrasser, hegn, fliser, sandkasser m.m. Skal din terrasse have buer eller være rund er komposit lige materialet, da det er nemt at arbejde med og skabe flotte designs af. Brædderne er endvidere særdeles velegnet i fugtige miljøer, da der ikke går råd i og tåler langt mere end almindeligt træ, grundet sammensætningen.

Kompositbrædder findes også i vægbeklædning. Her er materialet også vedligeholdelsesfri, der er ikke brug for årlige maling og oliebehandlinger.

  • Se komposit i brug og find inspiration i vores galleri.
  • Se vores udvalg af kompositbrædder her.
  • Vil du vide mere om materialet kan du læse om komposit her.

Når du har læst det hele igennem er vi ikke et sekund i tvivl om at du vil vælge plastik træ til dit projekt, men uanset hvad er du altid velkommen til at ringe til os og få råd og vejledning af specialuddannede fagfolk - hvad enten du vil montere dine kompositbrædder selv, eller have os til at gøre det, står vi altid til disposition for alle de spørgsmål du måtte have. Du kan kontakte os her.