Hjem / Gulv til fortelt i komposit, betyder livslang kvalitet uden vedligehold! /

Gulv til fortelt i komposit, betyder livslang kvalitet uden vedligehold!

Brug komposit som gulv til fortelt. Hele idéen med at campere er jo at man skal slappe af. Derfor er det ikke sjovt at skulle bruge sin ferie på at afhøvle eller slibe trægulvet i forteltet. For slet ikke at tale om de to gange om året det skal have olie!

Løsningen er kompositfliser som gulv til fortelt

Løsningen er komposit, som til forveksling ligner træ, men det er meget bedre, for det har hverken brug for olie, høvl eller slibning!

Læs mere om kompositfliser her

Komposit er en ekstrem stærk kombination af træflis, plastik og bindemiddel. Det findes i en mængde spændene farver og design som vi meget gerne vil sende dig vareprøver på helt gratis! Her kan du se nogle eksempler på vores forteltsgulve:

Komposit er vedligeholdesesfrit og vores gulv til fortelt er lavet i 30 x 30 centimeters fliser der klikker let og usynligt ind i hinanden. De kan saves igennem, så du kan få et forteltsgulv der passer helt perfekt, og så har hver farve og design sit eget afslutningsbræt, så det er en sand fryd for øjet.

Læs mere om kompositfliser her

Prisen er heller ikke til at tage fejl af, for vi importerer selv og sælger direkte til dig. Her er ingen fordyrende mellemled, kun markedets laveste priser... Den faglige kompetence og vores professionelle rådgivning tager vi nemlig slet ikke noget for!

Ved du allerede nu hvad du vil have, kan du bestille det med det samme i vores webshop lige her.

Jonas DahlEr du lidt i tvivl er du meget velkommen til at ringe til Jonas Dahl for at få kompetent rådgivning. Jonas er uddannet tømrer og bygningskonstruktør samt uofficiel Danmarksmester i komposit... og du kan ringe til ham alle dage imellem 8 og 20 på telefon 21 85 31 37. Du er også velkommen til at sende ham en e-mail ved at klikke her: Forespørgsel på gulv til fortelt - så får du svar inden 24 timer!