Hjem / Erhverv /

Erhverv

Komposit til Erhverv

 

Kompositterrasse samarbejder med og leverer også til professionelle. Her tilbyder vi gode, fleksible produktløsninger og prisaftaler i forhold til din virksomheds behov. Vi er åbne overfor dine ønsker og ambitioner, så lad os høre fra dig.

Vi tilbyder bl.a. at:

  • Få leveret brædder på fixmål ved større bestillinger
  • Få designet dit eget brætdesign

 

Samarbejde

Har du ønske om en samarbejdsaftale baseret på et bestemt antal ordrer om året bedes du kontakte Jonas Dahl på kontakt@kompositterrasse.dk.

Erhvervsbyggeri komposit

 

Pris

Hos kompositterrasse.dk leverer vi et produktprogram i førsteklasses kvalitet. Vi tilbyder et kompromisløst højkvalitetsprodukt til prisen, som vi kan stå inde for. Hos kompositterrasse præsenterer vi et godt og konkurrencedygtigt program indenfor komposittræ, tilbehør og løsdele.

Rabataftale tilbydes ved større ordrer og samarbejdsmodel.

Bemærk: Alle priser er oplyst inkl. moms.

 

Rådgivning og service

Kompositterrasse.dk har specialiseret sig og arbejdet med kompositbrædder siden år 2012. Det betyder, at vi kan tilbyde dig, som erhvervspartner, en troværdig og kompetent rådgivning. I særlige tilfælde tilbyder vi også besøg og besigtigelse.

 

Garanti

Det produktprogram, som tilbydes hos Kompositterrasse.dk er kvalitetsmæssigt af meget høj standard. Derfor kan vi også tilbyde 5 ÅRS GARANTI på alle vores produkter – Dette er også din garanti for et godt samarbejde!

 

Levering

Kompositterrasse.dk kan levere store og små partier og alt efter behov kan vi indgå aftaler og samarbejde baseret på faste leverancer. Ved typiske ordrer kan vi levere på adressen efter 2-6 dage.

Se også vores Erhvervspræsentation her