Hjem / Canada Premium PP plast /

Canada Premium PP plast

Canada Premium Plast

Canada er en af vores premium modeller, hvilket betyder, at brættet minder mere om det almindelige træ end det klassiske komposit. Denne specifikke model er også mere vedligeholdelsesfri end ‘normal’ komposit. Dette skyldes, at brættet er belagt med 1-2 mm plastlag (pp plast), som er med til at beskytte produktet endnu mere. Spilder man eksempelvis olie eller rødvin, kan det hurtigt og nemt tørres af, uden man behøver det store vaske arbejde. Det betyder også, at brædderne er mere modstandsdygtige overfor snavs og støv. Det kan naturligvis ikke undgås, at man skal vaske sin terrasse, det hjælper PP plasten også med at gøre lettere, da støv og snavs ikke sætter sig fast på samme måde. Disse kompositbrædder er lavet med 3D struktur, som giver et mere naturligt og yderst flot look, hvor man virkelig får fornemmelsen af rigtigt træ. Den er vendbar, så man kan vælge mellem to strukturer, derudover er brædderne meget skridsikker på begge overflader, som eksempelvis er godt, hvis det skal lægges rundt om en swimmingpool.

Canada modellen fås i to varianter:

  • Den første er med Mat sort på den ene side og Valnød på den anden.
  • Den anden variant er med Lysegrå på den ene side og Hvid på den anden.

Da brædderne er af komposit, får man en række fordele end hvis man skulle vælge almindelige træbrædder til terrassen. Eksempelvis er brædderne vedligeholdelsesfri, og behøver derfor blot en vask for at blive frisket op, og da Canada modellen er et af vores Premium produkter, er de dertil yderligere vedligeholdelsesfri. Dertil egner komposit sig markant bedre til det danske vejr, end hvad hårdttræ gør. Dertil har komposit end længere levetid, som gør det til en mere prisbevidst løsning. Du kan læse meget mere om fordelene ved at vælge kompositbrædder til den næste terrasse

Det er en stor beslutning når der skal vælges materiale til at bygge terrassen, især hvis man ikke har prøvet, set eller mærket komposit terrassebrædder før. Netop af den grund, har vi valgt at tilbyde vareprøver af vores produkter til blot 5 kr., så i har muligheden for at sidde med materialet i hænderne, det gør det også nemmere når den endelige beslutning skal tages. Canada vareprøven finder du her!

Da alle terrasser er forskellige, tilbyder vi Canada brædderne i tre forskellige størrelser, så der helt sikkert også er en størrelser der matcher jeres terrasses mål. Det er muligt at få dem i 4000 mm., 5000 mm. og 5800 mm.

Afstand i mellem brædder bliver: 3-8mm. Alt efter hvilken clips du vælger. I clipsens str. er der tillagt 0,5 mm. luft, så brædder har mulig for at udvide sig på tværs. Da brædderne arbejder i længderetningen, skal der skal der bruges specielle clips til montering. Clips koster 3 kroner stykket og du skal bruge 18 pr. kvadratmeter. Clips kan købes ved at klikke her!

Hos Kompositterasse tilbyder vi 5 års garanti på vores produkter, og Canada er ingen undtagelse. Selvom produkterne har en meget længere levetid end de 5 år, kan der ske noget uventet, og af den grund tilbyder vi 5 års garanti. Vi regner dog stærkt med, at du ikke får behov for at gøre brug af garantien.