Hjem / Alaska 3D Deluxe Gummibelægning /

Alaska 3D Deluxe Gummibelægning

Alaska 3D

Alaska modellen er blandt Deluxe serien og det specielle ved netop dette produkt er, at brættet har en gummibelægning uden på en kerne af komposit. Fordelen ved gummibelægningen er, at man får en dejlig blød og lækker overflade, der med sin 3D struktur gør, at det ligner rigtige træbrædder markant mere. Derudover gør gummibelægningen, at brædderne bliver enormt skridsikre at gå på, hvilket er ideelt til en terrasse. 

Gummibelægningen gør dog også, at produktet har en tendens til at være mere sart overfor støv og diverse smuld. Til trods for Alaska kan være mere sart, kræver det blot at blive skyllet og efterfølgende kan man bruge en kost eller børste til at børste det af. Ligesom det vil være nødvendigt på alle terrasser, også almindelige træterrasser.

Alaska produktet har både den varme og fine overflade, som en terrasse af træ giver. På den måde kan du ‘snyde’ dig til samme udtryk. Her er tale om brædder, som er enormt solide og du får derfor en terrasse som vil holde længe.

Der er mange fordele ved at bruge kompositbrædder, et af dem er, at man faktisk får 2 produkter i samme bræt. Brædderne har nemlig to forskellige udtryk og finish, alt efter hvilken side brættet vendes på.

Alaska modellen fås i to varianter:

  • Den første variant er med sort 3D træstruktur på den ene side og sort egetræslook på den anden.
  • Den anden variant er med grå 3D træstruktur på den ene side og valnød 3D træstruktur på den anden. Vi giver mulighed for at vælge mellem grå og brun, så vi under leveringen, kan se hvilken side der skal tages allermest hensyn til.

Selvom det i dag er muligt at handle komposit terrassebrædder på nettet, kan det være en god idé at se brædderne i virkeligheden, inden du træffer det endelige valg om hvilken type det skal være. Her kan du nemlig også føle overfladen på brædderne, se farven ordentligt og om det lever op til forventningerne. Du kan bestille en vareprøve til blot 5 kr. her!

Kompositbrædder er en rigtig god løsning, hvis du leder efter et alternativ til almindelige træbrædder. Eksempelvis har komposit en markant længere levetid, og er derfor en mere prisbevidst løsning og samtidig er brædderne vedligeholdelsesfri. 

Du kan læse meget mere om fordelene ved at vælge kompositbrædder til den næste terrasse her!

Da alle terrasser er forskellige, tilbyder vi Alaska brædderne i tre forskellige størrelser, så der helt sikkert også er en størrelser der matcher jeres terrasses mål. Det er muligt at få dem i 4000 mm, 5000 mm. og 5800 mm.

I clipsens størrelse er der tillagt 0,5 mm. luft, så brædder har mulig for at udvide sig på tværs. Da brædderne arbejder i længderetningen, skal der skal der bruges specielle clips til montering. Clips koster 2-7 kroner stykket og du skal bruge 18 pr. kvadratmeter. Clips kan købes ved at klikke her!

Hos Kompositterasse tilbyder vi 5 års garanti på vores produkter, og Alaska er ingen undtagelse. Selvom produkterne har en meget længere levetid end de 5 år, kan der ske noget uventet, og af den grund tilbyder vi 5 års garanti. Vi regner dog stærkt med, at du ikke får behov for at gøre brug af garantien.