Udforsk vores galleri

Prøv vores 3D beregner

Se vores guides eller kontakt os

Bestil vareprøver i dag!

Se udvalget her

Sommerkampagne

Kæmpe udvalg af komposit.

Se udvalget her
5 års garanti

På alle kompositvarer

Vedligeholdelsesfri

Det kræver ikke olie og maling

Fleksibel levering

Fleksibel og hurtig levering

Miljøvenlige materialer

Genanvendt træ og plast

Visualiser dit projekt med vores 3D-beregner

Med vores 3D-beregner kan du let sammensætte og visualisere et udkast til, hvordan enten din kommende terrasse eller et andet kommende projekt af komposit træ skal se ud. Ud fra de valgte materialer og mål vil beregneren både generere en 3D-model, så du kan få et visuelt indblik i, hvordan eksempelvis din terrasse kommer til at se ud samt et overblik over eksempelvis de valgte komposit terrassebrædder med tilhørende materialer og en samlet pris.

Når du er færdig, kan du tilføje alle produkterne til kurven med kun ét enkelt klik. 3D-beregneren findes både til terrasser, hegn, beklædning og fliser.

Gå til beregner

Terrasse i komposit

Når du vælger at bygge din nye terrasse med komposit brædder, undgår du de kendte fugtproblemer og at skulle bruge alt for meget tid på vedligeholdelse.

Se terrassebrædder
Beregner af kompositterrasse

Hegn i komposit

Hegnsbrædder i komposit er både bæredygtige og ikke mindst modstandsdygtige overfor det lunefulde danske vejr.

Se hegnsbrædder
Beregner af komposithegn

Beklædning i komposit

Med beklædningsbrædder i komposit får du samme gode egenskaber fra træ og tilmed et udseende der ligner træ til forveksling.

Se beklædningsbrædder

Altan i komposit

Altanfliser i komposit giver fleksibilitet samt nem vedligeholdelse og montering, uden at gå på kompromis med udseende.

Se kompositfliser

Det brede sortiment af komposit træ

Vidste du, at vi sandsynligvis har Danmarks største udvalg af materialer af komposit træ? Vi er selv ret vilde med komposit, da det kan bruges til mange forskellige projekter:

 • Terrasser i forskellige afskygninger
 • Fliser til campingvognens fortelt
 • Beklædning af husfacaden eller carporten
 • Højbede
 • Skraldespandsskjulere
 • Hegn
 • Og meget andet

Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde en meget bred pallette af både forskellige modeller inden for komposit terrassebrædder, hegnsbrædder, beklædningsbrædder og fliser med diverse særlige egenskaber samt farver og længder. Og så er vi selvfølgelig endnu mere glade for at kunne fortælle, at vi også løbende får nye produkter hjem. Vi holder os altid up to date på nye trends og særlige forespørgsler.

Populære terrassebrædder

 • OUTLET
  -15%Alaska terrasebræt

  Alaska 3D Deluxe Gummibelægning– 23x150mm (01)

  686,95 kr. 583,91 kr./m2
  Vælg variant This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Op til15%Italien terrassebrædder

  Italien Komposit Terrassebrædder
  25 x 150 mm (04)

  522,87 kr./m2
  Vælg variant This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Op til10%Vareprøve Marokko

  Marokko 3D Komposit Terrassebrædder
  25×140 mm (02)

  593,80 kr./m2
  Vælg variant This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Op til15%Norge terrassebræt

  Norge Komposit Terrassebrædder
  21 x 145 mm (05)

  438,06 kr./m2
  Vælg variant This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Et stort udvalg af komposit terrassebrædder

Udover at vi generelt har et bredt sortiment indenfor komposit træ, har vi især også et stort udvalg af komposit terrassebrædder. For os er en terrasse dét sted hvor man både skal kunne sidde og nyde sin morgenkaffe, invitere venner på grillhygge og slappe af i solen med hele familien. Terrassen skal kunne holde til lidt af hvert – og ikke mindst til det meget skiftende danske vejr med både blæst, regn, frost og varme. Og hvem vil ikke hellere bruge foråret og sommeren med hygge på sin terrasse i stedet for at skulle slibe, male og oliere sine terrassebrædder år efter år?

Komposit terrassebrædder er heldigvis vedligeholdelsesfri. Og det store udvalg er blandt andet præget af forskellige typer terrassebrædder med forskellige gode egenskaber.

Kend vores komposit terrassebrædder

Vores sortiment af terrassebrædder kan fås i forskellige modeller navngivet efter forskellige lande. Eksempelvis er Marokko og Italien to forskellige modeller indenfor vores sortiment af terrassebrædder. Hver af disse modeller findes i flere forskellige farver og størrelser, og de har alle hver især sine helt egne specifikke egenskaber. Det er netop terrassebræddernes egenskaber, der er vigtige at kende til, når man skal udvælge hvilke komposit terrassebrædder, der passer til ens behov. Der er nemlig stor forskel på, om du ønsker at bygge en tynd tagterrasse eller eksempelvis en ekstra stærk, praktisk og skridsikker terrasse.

Terrassebræddernes forskellige egenskaber

Hos Kompositterrasse har vi et bredt udvalg af komposit terrassebrædder med hver sine gode egenskaber. Overordnet set har vi terrassebrædder med følgende egenskaber:

3D træstruktur

Når komposit terrassebrædder har en 3D træstruktur, får det terrassebrædderne til at ligne helt almindeligt træ. Hvis du ønsker et mere autentisk trælook på din terrasse, skal du derfor vælge brædder med 3D træstruktur.

Gummibelægning

Gummibelægningen giver en overflade, der er blød og god at gå på, og det gør samtidig terrassebrædderne mere skridsikre. Komposit terrassebrædder med gummibelægning er en del af vores Deluxe-serie.

Et ekstra plastlag

Terrassebrædder med et ekstra lag plast medfører, at alger, skidt, snavs og lignende får endnu sværere ved at sætte sig fast på brædderne. Derfor er disse brædder endnu mere vedligeholdelsesfri, end alt andet komposit træ i forvejen er. Komposit terrassebrædder med et ekstra plastlag er en del af vores Premium-serie.

Gennemfarvede brædder

Det er en fordel at vælge at bygge en terrasse med gennemfarvede terrassebrædder, hvis man er bange for, at der med tiden kommer en ridse eller lignende i brættet. Når terrassebrædder er gennemfarvede, betyder det nemlig, at farven går hele vejen igennem produktet. Hvis der opstår en ridse, er der dermed den samme farve under ridsen, som derved ikke bliver helt så tydelig.

Kraftige brædder

De kraftige terrassebrædder kan holde til en del mere. Det kan de blandt andet fordi de er hule og har runde huller indeni, hvilket bidrager til mere kraft og styrke. Dét giver brædderne ekstra styrke, som er en fordel, hvis man ønsker en terrasse, der kan holde til en del mere end bare almindelig brug.

Tynde brædder

De tynde terrassebrædder kan komme helt ned på en tykkelse på 26 mm inklusiv alt tilbehør såsom skinner og strør. Disse komposit terrassebrædder er helt perfekte at bruge, hvis du enten skal lægge en ny terrasse på taget, eller hvis du skal beklæde en betonaltan med terrassebrædder. Derudover er de også særligt gode, hvis du eksempelvis har en terrassedør, der skal åbne udad, da der ikke vil være risiko for, at terrassedøren vil komme til at slide på terrassebrædderne.

Herunder får du et overblik over, hvilke af ovenstående egenskaber som hver af de forskellige modeller har. Således kan du formentlig spores lidt mere ind på, hvilke komposit terrassebrædder du gerne vil bruge på din nye terrasse.

Terrassebrædder af modellen Alaska

Komposit terrassebrædder af modellen Alaska er en del af vores Deluxe-serie. Det betyder, at terrassebrædderne er belagt med et lag gummibelægning, der giver terrassen en blød og skridsikker overflade. Derudover er denne model også vendbar. Disse terrassebrædder kan nemlig fås i to forskellige varianter. Den ene variants ene side har en sort farve og et egetræslook, mens denne variants anden side har en 3D træstruktur. Den anden variants ene side har en grå farve med 3D træstruktur på den ene side, mens denne variants anden side har en valnødfarve med 3D træstruktur. 3D træstrukturen er med til at give terrassebrædderne et mere autentisk trælook. Disse terrassebrædder kan fås i tre forskellige længder. Se både brædderne og diverse tilbehør her.

Terrassebrædder af modellen Canada

Kompositterrassebrædder af modellen Canada er en del af vores Premium-serie. Det betyder, at terrassebrædderne har et ekstra plastlag, der gør at alger, skidt, snavs og lignende får endnu sværere ved at sætte sig fast brædderne, hvilket gør dem endnu mere vedligeholdelsesfri. Derudover har disse komposit terrassebrædder en 3D træstruktur, som dermed giver fornemmelsen af rigtig træ. Ligesom terrassemodellen Alaska er Canada også vendbar, og den kan fås i to forskellige varianter. Den første variant har en mat sort farve på den ene side og en valnødsfarve på den anden side. Den anden variant har en lys grå farve på den ene side og en hvid farve på den anden side. Disse terrassebrædder kan fås i tre forskellige længder. Se Canada og diverse tilbehør her.

Terrassebrædder af modellen Frankrig

Komposit terrassebrædder af modellen Frankrig er gennemfarvede. Disse brædder er dermed praktiske, hvis man er bange for at komme til at lave ridser eller lignende i brædderne, da ridsen således ikke bliver ligeså tydelig, som hvis brædderne bare var af almindelig komposit træ. Denne model kan fås i to flotte farver; antracit og grå. Derudover har disse brædderne to forskellige typer overflader med henholdsvis smalle og brede riller, så man kan skabe dén stil, man bedst selv kan lide. Se disse terrassebrædder og deres tilbehør her.

Terrassebrædder af modellen Italien

Komposit terrassebrædder af modellen Italien har almindeligvis en tykkelse på 25 mm men kan dog komme helt ned på en totaltykkelse på 22 mm. og er dermed en af de mest kraftige modeller, og således holder de også til en del mere. Denne terrassemodel er vendbar, hvor den ene af bræddernes sider har 5 mm dybe riller, mens den anden af bræddernes sider har 10 mm dybe riller. Derudover er disse terrassebrædder gennemfarvede, og de kan fås i hele fem forskellige farver; Antracit, grå, mørk brun, teak og lys brun samt i fire forskellige længder. Når man vælger at bygge en terrasse med denne model, er der derfor gode muligheder for at skabe præcis dét udtryk og look, som man ønsker, at ens terrasse skal have. Se denne model med alt det nødvendige tilbehør her.

Terrassebrædder af modellen Marokko

Ligesom modellerne Alaska og Canada har Marokko også en 3D træstruktur samt en dyb overflade. Det vil sige, at selv om terrassebrædderne består af komposit træ, har disse terrassebrædder et mere autentisk trælook. Det mere autentiske trælook bliver kun endnu mere tydelig ved, at disse terrassebrædder blandt andet kan fås, hvor to forskellige farver er mixet sammen. Dette får brædderne til at ligne almindeligt træ endnu mere. Derudover er terrassebrædder af modellen Marokko både kraftige, vendbare og gennemfarvede. Og de er således også meget praktiske. Disse komposit terrassebrædder kan fås i fire forskellige farver; sort, grå med sort mix, valnød med sort mix og eg. De kan fås også i tre forskellige længder. Således giver disse brædder mange muligheder for at bygge en rigtig flot terrasse bestående af komposit træ. Se brædderne og deres tilbehør her.

Komposit terrassebrædder: Norge

Komposit terrassebrædder af modellen Norge består af tynde komposit terrassebrædder med en lav vægt. En terrasse af denne model kan komme helt ned på en tykkelse på 26 mm, hvilket også er inklusiv både skinne og strør. I og med at terrassen kan blive så tynd, er det især en fordel at bruge disse terrassebrædder, hvis man eksempelvis skal bygge terrassen ovenpå et tag eller foran en terrassedør, der åbner ud mod brædderne. Derudover er disse terrassebrædder vendbare og gennemfarvede og er dermed også praktiske. De kan fås i tre forskellige farver; antracit, grå og mørk brun samt i to forskellige længder. Læs mere om brædderne og se de forskellige farver og tilbehør her.

Kom godt i gang med din kompositterrasse

Når du har afgjort, hvilke specifikationer, farver og længder der passer bedst til terrassebrædderne i dit nye terrasseprojekt, er du klar til at få leveret og monteret varerne. Når din ordre er afgivet, pakker vi den hurtigst muligt fra vores omfattende lager i Harlev. Vi sørger derefter for hurtig levering, så du snart kan få dine nye terrassebrædder og komme videre med dit projekt.

Hvis du ikke ønsker at montere terrassen selv, kan du overveje at hyre en professionel tømrer til at hjælpe dig med monteringen. Dette sikrer, at din nye terrasse bliver korrekt installeret uden besvær.

Hvis du derimod er klar til at påtage dig monteringsprojektet selv, står vi klar til at hjælpe dig hele vejen. Selvom vi ikke tilbyder at udføre monteringen, vejleder vi dig grundigt gennem både skriftlige montagevejledninger og detaljerede instruktionsvideoer. Vores ejer, Jonas Dahl, er både uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Med hans omfattende erfaring og ekspertise, deler han gerne ud af sin viden, og giver dig de bedste tips og tricks til at sikre, at din terrasse bliver perfekt monteret.

Derudover tilbyder vi personlig rådgivning gennem telefon og e-mail, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og få professionel vejledning. Vi forstår, at monteringsprojekter kan være udfordrende, især hvis det er første gang, du arbejder med terrassebrædder. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at støtte dig gennem processen. Uanset om det drejer sig om at vælge de rigtige materialer, forstå monteringsvejledningerne eller få styr på de nødvendige værktøjer, er vi her for at hjælpe.

Vi tror på, at med den rette vejledning og støtte kan du få en flot og holdbar terrasse, som du kan nyde i mange år fremover. Så tøv ikke med at kontakte os for at få hjælp og vejledning til dit terrasseprojekt.

Lav din egen drømmeterrasse i haven

Det er ikke særlig svært, og det tager ikke alverdens tid at bygge en terrasse af komposit træ – især hvis det kun er en simpelt opbygget terrasse uden en masse forskellige detaljer. Inden du går i gang med at bygge din drømmeterrasse, er der nogle ting, du først skal være opmærksom på. For at sikre dig at du får bygget en terrasse, der er helt stabil, skal du først sørge for at have et solidt underlag, der kan bære konstruktionen. Et solidt underlag kan eksempelvis bestå af fliser, tagpap, betondæk eller stolpefødder. Du skal samtidig også være opmærksom på, at terrassens underlag som minimum har et fald på 1 cm pr. meter, så du kan undgå, at der kommer til at ligge stillestående vand under terrassen.

En sidste ting der også er vigtig at være opmærksom på, inden du begynder at montere din nye terrasse, er at komposit terrassebrædder udvider og trækker sig sammen alt efter den omkringværende temperatur. Du skal derfor sørge for at beregne plads til dette, når du går i gang med at montere brædderne.

I vores montagevejledning for komposit terrasser har vi indsat en model, der giver dig et overblik over, hvor meget komposit kan udvide sig og ved hvilke temperaturer. Du kan finde montagevejledningen her. Det er vigtigt, at du følger denne vejledning nøje for at sikre dig, at du får monteret din nye terrasse korrekt. Hvis du undervejs i monteringen støder på spørgsmål eller lignende, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os inden for vores åbningstid. Så hjælper vi dig også over telefonen eller skriftligt på mail.

Vi har montagevejledninger både til terrasser, hegn, beklædningsbrædder og fliser.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår er gældende.
Guide til træterrasse

Komposit terrassebrædder - få tips og inspiration

Er du ikke helt sikker på, hvordan din nye terrasse skal se ud? Så gå ind i vores spændende artikelunivers, hvor vi både har artikler, der handler om indretning af terrassen, brugen af materialer til opbygningen af terrassen, vedligehold  af vores komposit terrassebrædder og meget mere. Artiklerne handler ikke kun om terrassebrædder men også om vores andre kompositprodukter bestående af komposit træ.

I tvivl om hvilken model du skal vælge? Bestil en vareprøve

Se og mærk kvaliteten af vores komposittræ inden du bestiller. Vi har vareprøver til alle vores brædder samt tilbehør såsom hjørnelister, gelændere, håndlister mm.

Bestil vareprøve